YÖSYÖTTÖ-ELOKUVA FINNKINON TEATTEREIHIN

Marja Pyykön ohjaama Yösyöttö-elokuva tulee esitykseen Finnkinon elokuvateattereihin vuoden viimeisenä viikonloppuna 29.12.2017. Liput 29.12. alkavalle näytösviikolle tulevat myyntiin 22.12.2017 Finnkinon lippukaupoissa.

Solar Filmsin tuottama ja Nordisk Filmin levittämä elokuva on kerännyt eilisiltaan mennessä huimat 168 286 katsojaa.

”Olemme tavattoman iloisia siitä, että katsojilla on mahdollisuus nähdä Yösyöttö nyt myös Finnkinon elokuvateattereissa. Elokuvan tekijöille tämä on valtavan tärkeä asia, sillä elokuvat on tehty katsottaviksi”, iloitsee Nordisk Filmin elokuvalevityksen johtaja Katarina Nyman.

”Yleisöltä tullut palaute on ollut todella mieltä lämmittävää! Kentältä on kerrottu, miten Petteri Summasen esittämän Antti Pasasen hahmon rinnalla on vuoroon naurettu, vuoroon liikututtu. Yleisö on ottanut elokuvan todella omakseen, niin kuin nämä upeat katsojaluvutkin todistavat. Toivottavasti kaikki, joilta elokuva onkin vielä jäänyt näkemättä, pääsevät sen viimeistään nyt näkemään”, hän jatkaa.

Allaolevasta listasta näet elokuvan näytösten paikat. Huomioikaa, että näytöksiä ei järjestetä kaikkina viikonpäivinä, vaan ne on syytä tarkistaa kyseisen järjestävän tahon sivuilta erikseen. Tämä koskee myös kiertuenäytöksiä.  https://www.nordiskfilm.fi/yosyotto/

Yösyöttö voitti parhaan elokuvan palkinnon ”Best Nordic Feature 2017” Nordic International Film Festivalilla New Yorkissa lokakuussa. Elokuva esitettiin festivaalilla englanninkielisellä nimellä Man and a baby.

Elokuvasta
Solar Filmsin elokuva Yösyöttö perustuu Eve Hietamiehen suosittuun, samannimiseen romaaniin. Elokuvan päärooleissa näyttelevät Petteri Summanen ja Marja Salo. Muissa rooleissa nähdään mm. seuraavat näyttelijät:  Ria Kataja, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Hannele Lauri, Anna-Maija Tuokko, Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Jaana Saarinen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola, Ona Kamu, Ada Kukkonen ja Santeri Helinheimo Mäntylä.

Elokuvan käsikirjoitus on ohjaaja Marja Pyykön ja kirjailija Marko Leinon käsialaa. Elokuvan ovat tuottaneet Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film.

Ohessa kohtaus elokuvasta.
https://www.youtube.com/watch?v=xNBV93tibLs

Ohessa elokuvan trailer.
https://www.youtube.com/watch?v=VP3uTdgZSYE

www.solarfilms.com
www.nordiskfilm.fi
facebook.com/SolarFilmsInc
facebook.com/Yosyotto
http://www.nordicfilmfest.org/official-selection-2017/
www.nordiskfilm.fi/yosyotto

 

Tietoa Solar Films Oy:stä

Solar Films Inc. Oy (perustettu 1995) on johtava elokuva-alan tuotantoyhtiö Suomessa. Sen tuottamat elokuvat ovat voittaneet yhteensä 41 Jussi-palkintoa, kahdeksan yleisö-Jussia ja saavuttaneet miljoonia katsojia elokuvateattereissa. Häjyt (1999), Tummien perhosten koti (2008) ja Puhdistus (2012) ovat olleet Suomen virallisia Oscar-ehdokkaita. Elokuvien ohessa Solar Films on tuottanut televisiolle tuhansia tunteja draamaa ja viihdettä. Solar Filmsin omistavat Egmont ja vastaava tuottaja Markus Selin. Solar Filmsin toimitusjohtaja on KTM Jukka Helle. Lisätietoa: www.solarfilms.com

 

Tietoa Oy Nordisk Film Ab:sta

Oy Nordisk Film Ab on johtava kotimaisten elokuvien levittäjä Suomessa sekä Pohjoismaisella tasolla johtava elokuvien tuottaja ja jakelija. Nordisk Film on maailman vanhimpia elokuva-alan yrityksiä ja se on perustettu vuonna 1906 Tanskassa. Nordisk Film kuuluu Egmont-konserniin, joka on Tanskan suurin mediakonserni, palveluksessaan 6 300 työntekijää 30 maassa. Egmont-konsernin omistaa säätiö, jonka voitosta jaetaan vuosittain 13 miljoonaa euroa erityisesti lasten ja nuorten sosiaalisia ja terveydellisiä oloja tukeviin hankkeisiin. Lisäksi tukea suunnataan taiteeseen, kulttuuriin ja tutkimukseen.
Lisätietoa: www.nordiskfilm.fiwww.nordiskfilm.comwww.egmont.com

 

Top