Uutiset

TOVE-elokuvan traileri on julkaistu

TOVE-elokuvan traileri on julkaistu

Zaida Bergrothin ohjaaman TOVE-elokuvan traileri on julkaistu. Lokakuussa ensi-iltansa saavan TOVE-elokuvan ohjaaja Zaida Bergroth on kertonut pyrkivänsä siihen, että elokuvasta tulee mahdollisimman rosoinen, energinen ja intiimi. Tove Janssonin roolissa nähdään ensimmäisen pääosaroolinsa pitkässä elokuvassa tekevä Alma Pöysti. Teatteriohjaaja Vivica Bandlerin roolissa nähdään Krista Kosonen ja kansanedustaja Atos Wirtasta näyttelee ruotsalainen Shanti Roney. TOVE sijoittuu 1940-50-lukujen… Lue lisää »

METALLICA MUKANA METSÄJÄTTI-ELOKUVASSA  – Katso traileri täältä

METALLICA MUKANA METSÄJÄTTI-ELOKUVASSA – Katso traileri täältä

  Metallica on mukana Metsäjätti-elokuvassa! Alla olevasta trailerista näet kohtauksen, jota kovan luokan metalliyhtye tähdittää konsertillaan Hämeenlinnassa kesällä 2019.   “Heavymusiikki ja Metallica kuuluivat orgaanisesti jo Miika Nousiaisen kirjaan ja halusimme säilyttää nämä elementit myös elokuvassa. Metallica esiintyi Hämeenlinnassa viime kesänä, mikä sopi hyvin meidän muihin kuvausaikatauluihin. On todella hienoa ja arvostettavaa, että tämä maailmanluokan… Lue lisää »

Aloittelevat stand up -koomikot lähtevät kiertueelle – elokuvan pääosissa Elena Leeve, Joonas Saartamo, Ernest Lawson ja Aino Sirje

Aloittelevat stand up -koomikot lähtevät kiertueelle – elokuvan pääosissa Elena Leeve, Joonas Saartamo, Ernest Lawson ja Aino Sirje

Työnimellä NAURUN VARJOLLA kulkevan, stand up –komiikan maailmaan sijoittuvan draamakomedian pääosarooleissa nähdään Elena Leeve, Joonas Saartamo, Ernest Lawson ja Aino Sirje. Elokuvan ohjaa Reetta Aalto ja sen on käsikirjoittanut Anna Ruohonen. Työttömäksi jäänyt, Tampereella asuva ja elämässään hieman hukassa oleva Maria (Elena Leeve) osallistuu stand up -kurssille, ja päätyy aloittelevien koomikoiden kilpailukiertueelle. Seuranaan kiertueella Marialla… Lue lisää »

METSÄJÄTTI-ELOKUVAN TUNNUSKAPPALEEN ESITTÄÄ TOMMI LÄNTINEN

METSÄJÄTTI-ELOKUVAN TUNNUSKAPPALEEN ESITTÄÄ TOMMI LÄNTINEN

– Kappaleen on säveltänyt Lauri Tähkä ja sanoittanut Timo Kiiskinen Tommi Läntinen esittää Solar Filmsin tuottaman Metsäjätti-elokuvan tunnuskappaleen Meidän murusia. Biisin on säveltänyt Lauri Tähkä ja sanoittanut Timo Kiiskinen. Ville Jankerin ohjaama Metsäjätti-elokuva perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen kirjaan. Elokuva tulee ensi-iltaan 11.9.2020. Tommi Läntinen on solminut levytyssopimuksen Vallila Music Housen kanssa ja Meidän murusia julkaistaan… Lue lisää »

AMBLIN PARTNERS JA NORDISK FILM JATKAVAT YHTEISTYÖTÄÄN JA UUSIVAT ELOKUVIEN LEVITYSSOPIMUKSEN

AMBLIN PARTNERS JA NORDISK FILM JATKAVAT YHTEISTYÖTÄÄN JA UUSIVAT ELOKUVIEN LEVITYSSOPIMUKSEN

Nordisk Film vahvistaa elokuvatarjontaansa entisestään uusiessaan levityssopimuksen Amblin Partnersin kanssa. Yhtiöt jatkavat yhteistyötä ja ilmoittavat uusineensa  elokuvien levityssopimuksen vuoden 2021 loppuun saakka.  Levityssopimus koskee Tanskan, Norjan, Ruotsin sekä Suomen elokuvalevitystä. Uusittuun sopimukseen sisältyy myös kaikkien Amblinin  aiemmin tuottamien elokuvien elokuvateatterilevityksen, tallenteen, television sekä digitaalisen elokuvalevityksen oikeudet. Yhtiöiden viimeisin yhteistyösopimuksen myötä elokuvateattereissa nähty elokuva oli Oscar®-voittaja… Lue lisää »

Uusi näyttelijäsukupolvi tähdittää kesän ensi-iltaelokuvaa – EDENIN traileri on julkaistu

Uusi näyttelijäsukupolvi tähdittää kesän ensi-iltaelokuvaa – EDENIN traileri on julkaistu

Kesä on vapautta, kesä on kavereiden kanssa hengailua. Kesään kuuluu monella myös ripari, joka ei ehkä ole se elämän paras viikko. Vai voiko se yllättää? Heinäkuussa ensi-iltansa saavan EDEN-elokuvan traileri on nyt julkaistu.  Viikon mittainen rippileiri keskellä kauneinta kesää ja nuoriso koolla. Itsevarma älykkö Aliisa, seurueensa keskipiste Jenna ja hiljainen ja herkkä Panu joutuvat leirillä vastatusten… Lue lisää »

SEURAPELIN TRAILERI ON JULKAISTU

SEURAPELIN TRAILERI ON JULKAISTU

Seurapeli on Jenni Toivoniemen ohjaama ja käsikirjoittama draamakomedia pitkitetystä nuoruudesta ja rooleista, joihin ajaudumme.  Elokuvan virallinen traileri on nyt julkaistu, voit katsoa sen alta. Elokuvassa näyttelevät Emmi Parviainen, Laura Birn, Samuli Niittymäki, Eero Milonoff, Christian Hillborg, Iida-Maria Heinonen, Paula Vesala ja Paavo Kinnunen.  Elokuvan ensi-ilta elokuvateattereissa on 21.8.2020. Seurapeli oli ainoana suomalaisena elokuvana tänä vuonna… Lue lisää »

TÄLTÄ NÄYTTÄÄ HANNELE LAURI ISKELMÄTÄHTI SEIJA KUULANA

TÄLTÄ NÄYTTÄÄ HANNELE LAURI ISKELMÄTÄHTI SEIJA KUULANA

Tältä näyttää Hannele Lauri iskelmätähti Seija Kuulana 70 on vain numero Johanna Vuoksenmaan uudessa komediassa, jonka kuvaukset alkoivat Tampereella. Hannele Lauri Seija Kuulana. Kuva: Johanna Vuoksenmaa 70 on vain numero -elokuvan kuvaukset alkoivat Tampereella. Elokuvan pääroolissa, Seija Kuulana, nähdään Hannele Lauri.  Muissa keskeisissä rooleissa ovat Mikko Nousiainen, Marja Packalén ja Misa Palander. Elokuvan kuvaukset alkoivat tämän viikon maanantaina Tampereen Ratinassa ja jatkuvat monessa eri kohteessa keskustassa ja… Lue lisää »

Kuinka paljon remontti voikaan turvottaa?

Kuinka paljon remontti voikaan turvottaa?

Voiko remontti turvottaa? Kyllä voi. Varsinkin Se mieletön remppa, jonka hulvattoman kohtauspätkän näet alta. Elokuvan taidokkaan maskeeraussuunnittelun on luonut Saara Räisänen, jonka taidonnäytteitä ovat siis myös Sami Hedbergin esittämät useat eri roolihahmot. Saara kommentoikin suuritöistä projektia seuraavasti: “Rempan maskeja oli valtavan mielenkiintoista suunnitella. Samin lukuisten hahmojen osalta oman haasteensa loi se, että hän näytteli usein… Lue lisää »

RENNY HARLIN OHJAA LUOKKAKOKOUS 3 -ELOKUVAN

RENNY HARLIN OHJAA LUOKKAKOKOUS 3 -ELOKUVAN

Renny Harlin ohjaa Luokkakokous 3 -elokuvan. Elokuva on jatkoa jättisuosituille, Solar Filmsin tuottamille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuville, jotka ovat saaneet elokuvateattereissa yhteensä yli 800 000 katsojaa. Elokuvaa tähdittävät edellisten elokuvien lailla Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Luokkakokous 3 on Solar Filmsin tuotantoa ja sen levittää Nordisk Film. Elokuva perustuu edeltäjiensä… Lue lisää »

Top