Uutiset

METSÄJÄTTI SELVÄSTI VIIKON KATSOTUIN ELOKUVA

METSÄJÄTTI SELVÄSTI VIIKON KATSOTUIN ELOKUVA

– Elokuva saanut kaikista katsojista 24 % toisella teatteriviikollaan Metsäjätti-elokuva on noussut viikon katsotuimmaksi elokuvaksi 24 %:lla elokuvien kokonaiskatsojamääristä viikolla # 39. Ville Jankerin ohjaama elokuva tuli ensi-iltaan 11.9.2020, joten se nousi listan kärkeen toisella teatteriviikollaan, jolloin se sai 15 246 katsojaa. Metsäjätti on saanut eiliseen torstaihin 24.9.2020 mennessä kaikkiaan 35 874 katsojaa. Elokuva on… Lue lisää »

OSCAR-EHDOKAS HEATHER LOEFFLER LAVASTANUT RISTO RÄPPÄÄJÄ JA VÄÄRÄ VINCENT -ELOKUVAN

OSCAR-EHDOKAS HEATHER LOEFFLER LAVASTANUT RISTO RÄPPÄÄJÄ JA VÄÄRÄ VINCENT -ELOKUVAN

– Maria Sidin ohjaama elokuva ensi-illassa 9.10.2020 – Katso ohesta elokuvan vasta julkistettu kohtauspätkä Maineikas lavastussuunnittelija Heather Loeffler on suunnitellut Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvan lavastuksen. Heather Loefflerin työlista on huomiotaherättävä. Hän on ollut Oscar-ehdokkaana lavastuksestaan American Hustle -elokuvaan, minkä lisäksi hän on saanut muiden arvopalkintojen ehdokkuuksia sekä palkintoja. Hänen töitään ovat mm. Unelmien… Lue lisää »

Tunturin tarinan virallinen traileri on julkaistu

Tunturin tarinan virallinen traileri on julkaistu

Tunturin tarina on tuotantoyhtiö MRP:n luontotrilogian huipennus, joka täydentää Metsän tarina ja Järven tarina -elokuvien kokonaisuuden. Marko Röhr ohjaa ja Teemu Liakka kuvaa Tunturin tarinan viimeisiä kuvia vielä tänä syksynä Utsjoella. Elokuvaa on kuvattu lähes kolmen vuoden ajan kolmen maan alueella Lapissa ja Jäämerellä. Katso elokuvan juuri julkaistu traileri alta. Elokuvan taustakertomus perustuu Antti Tuurin ajatukseen tuntureista nukkuvina jättiläisinä ja Marko Röhr on käsikirjoittanut sen yhdessä Antti Tuurin kanssa. Tunturin tarina on MRP Matila Röhr Productionsin luontoelokuvatuotannon vaativin projekti. Huippusuosioon nousseen luontotrilogian aiemmat teokset… Lue lisää »

70 ON VAIN NUMERO -ELOKUVAN TEASERTRAILERI ON JULKAISTU

70 ON VAIN NUMERO -ELOKUVAN TEASERTRAILERI ON JULKAISTU

“Mä en oo mikään mummo” – ensimmäinen pätkä julki Hannele Laurista 70 on vain numero -elokuvassa 70 on vain numero on Johanna Vuoksenmaan uusi komedia, jonka pääroolissa  iskelmätähti Seija Kuulana loistaa Hannele Lauri. Elokuvan teasertraileri on nyt julkaistu: Ohjaaja Johanna Vuoksenmaa kertoo elokuvansa valloittavasta päähenkilöstä: ”Seija Kuula on megatähti, iskelmäkuningatar potenssiin kaksi. Seija on tottunut siihen, että maailma tottelee… Lue lisää »

C Moren kotimaisen elokuvan tarjonta laajenee – MTV ja Nordisk Film yhteistyöhön

C Moren kotimaisen elokuvan tarjonta laajenee – MTV ja Nordisk Film yhteistyöhön

MTV on tehnyt sopimuksen Suomen johtavan kotimaisten elokuvien levittäjän Nordisk Filmin kanssa. Uuden yhteistyön myötä C Moresta tulee lähivuosina kotimaisten elokuvien laajin suoratoistopalvelu Suomessa. Nordisk Filmin levittämät elokuvat nähdään elokuvateatterien ensi-iltojen jälkeen suoratoistopalveluista ensimmäisenä C Moressa. Sopimuksen myötä MTV hankki C More -oikeudet lukuisiin kotimaisiin, pohjoismaisiin ja ulkomaisiin Nordisk Filmin levittämiin elokuviin vuodessa, sekä MTV:n kanaville televisiointioikeudet Nordisk Filmin kotimaisiin ja kansainvälisiin… Lue lisää »

TOVE sai maailmanensi-iltansa Torontossa – kansainvälinen elokuvalehdistö ylistää

TOVE sai maailmanensi-iltansa Torontossa – kansainvälinen elokuvalehdistö ylistää

Zaida Bergothin ohjaama ja Alma Pöystin sekä Krista Kososen tähdittämä TOVE sai maailmanensi-iltansa eilen. TOVE valittiin ainoana suomalaiselokuvana Toronton Industry Selects -listalle, jolla on mukana 30 ammattilaisyleisölle esitettävää elokuvaa. Kansainväliset arviot TOVEsta ovat erinomaiset. Variety kuvailee arviossaan Alma Pöystin roolisuoritusta Tove Janssonina “lumoavaksi”. Ohjaaja Zaida Bergrothin sanotaan “venyttävän huomattavia elokuvallisia kykyjään loihtien elämää sykkivän visuaalisuuden, saaden… Lue lisää »

Jere Karalahdesta kertova dokumenttielokuva Karalahti ensi-iltaan keskiviikkona 13.1.2021

Jere Karalahdesta kertova dokumenttielokuva Karalahti ensi-iltaan keskiviikkona 13.1.2021

Jere Karalahdesta kertova dokumenttielokuva Karalahti tulee elokuvateatteriensi-iltaan keskiviikkona 13.1.2021. Elokuvan on ohjannut Juuso Syrjä ja käsikirjoittanut Mika Karttunen. Karalahti-elokuvan tuottavat Solar Filmsin Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Elokuva kertoo rakastetun ja vihatun kaukaloiden pahan pojan tarinan suorasanaisesti ja säästelemättä. Dokumenttielokuvaan on haastateltu yli 50 henkilöä, kuten esimerkiksi Jeren… Lue lisää »

KATSO KOHTAUS AJANKOHTAISESTA METSÄJÄTTI-ELOKUVASTA

KATSO KOHTAUS AJANKOHTAISESTA METSÄJÄTTI-ELOKUVASTA

Katso alta kohtauspätkä ajankohtaisesta Metsäjätti-elokuvasta. Oheisessa kohtauksessa Jussi Vatasen esittämä päähenkilö Pasi tapaa baarissa vanhat kotikaupungin kaverinsa, jotka työskentelevät saneerausuhan alla olevassa tehtaassa. Kohtauksessa ovat mukana Jussi Vatanen (Pasi), Hannes Suominen (Janne), Jari Virman (Antti) ja Rami Rusinen (Jonne). Ohessa myös elokuvan traileri, jossa esiintyy Metallica. Kovan luokan metalliyhtye tähdittää elokuvaa konsertillaan Hämeenlinnassa kesällä 2019.… Lue lisää »

TOMMI LÄNTISEN MEIDÄN MURUSIA -MUSIIKKIVIDEO METSÄJÄTTI-ELOKUVASTA JULKISTETTU

TOMMI LÄNTISEN MEIDÄN MURUSIA -MUSIIKKIVIDEO METSÄJÄTTI-ELOKUVASTA JULKISTETTU

– Kappaleen on säveltänyt Lauri Tähkä ja sanoittanut Timo Kiiskinen – Ville Jankerin ohjaama Metsäjätti-elokuva ensi-illassa 11.9.2020 Tommi Läntisen musiikkivideo Meidän murusia elokuvasta Metsäjätti on julkaistu ja katsottavissa oheisen linkin kautta. Kappale on 11.9.2020 ensi-iltaan tulevan Metsäjätti-elokuvan tunnuskappale ja sen on säveltänyt Lauri Tähkä ja sanoittanut Timo Kiiskinen. Katso musiikkivideo alta.   Ville Jankerin ohjaama… Lue lisää »

Seurapeli hurmasi yleisön viikonloppuna

Seurapeli hurmasi yleisön viikonloppuna

Jenni Toivoniemen ohjaama Seurapeli-elokuva oli ensi-ilta viikonloppunaan Suomen katsotuin elokuva. Perjantain ja sunnuntain välisenä aikana Seurapelin näki 7 776 katsojaa 103 kankaalla. Ennakoineen viikonlopun jälkeen Seurapelillä on koossa 8 342 katsojaa. Seurapeli oli ainoana suomalaisena elokuvana tänä vuonna Göteborgin kansainvälisen elokuvafestivaalin kilpasarjassa. Seurapeli oli myös Norjassa Haugesundin sekä Ukrainassa Molodist -elokuvafestivaalilla ja Portugalin FEST – New Directors Portugal -festivaalin päätöselokuvana. Elokuva on saanut teatteriensi-iltansa jo Tshekeissä ja… Lue lisää »

Top