KUKA KERTOO KENELLE VAI KERROTAANKO KENELLEKÄÄN – Katso täältä kohtauspätkä Kaikki oikein -elokuvasta

Kenelle kertoa, jos voittaa lotossa vai kertoako kenellekään? Katso täältä kohtauspätkä Kaikki oikein -elokuvasta, jota tähdittävät Antti Luusuaniemi ja Elsa Saisio. Elokuva perustuu Anna-Leena Härkösen samannimiseen romaaniin. Elokuvan on ohjannut Lenka Hellstedt, jonka aiempiin töihin kuuluvat mm. kokoillan elokuvat Minä ja Morrison sekä Maata meren alla. Kaikki oikein tulee ensi-iltaan 12.1.2018.

https://www.youtube.com/watch?v=WrjejPEeA7A

Antti Luusuaniemen ja Elsa Saision lisäksi rooleissa nähdään suuri joukko nimekkäitä näyttelijöitä, kuten Jenni Kokander, Malla Malmivaara, Pirjo Lonka, Lotta Lindroos, Ylermi Rajamaa, Kristiina Halttu, Timo Lavikainen, Pamela Tola, Juha Muje, Sinikka Sokka, Rea Mauranen ja Aksa Korttila. Elokuvan ovat tuottaneet Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film.

Katso täältä elokuvan trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=YOhtaESx9R8

www.solarfilms.com
www.nordiskfilm.fi
www.facebook.com/KaikkiOikein

Elokuvan tiedot:

Ohjaus:
Lenka Hellstedt

Päärooleissa:
Antti Luusuaniemi, Elsa Saisio

Muissa rooleissa:
Jenni Kokander, Malla Malmivaara, Pirjo Lonka, Lotta Lindroos, Ylermi Rajamaa, Kristiina Halttu, Timo Lavikainen, Pamela Tola, Juha Muje, Sinikka Sokka ja Aksa Korttila

Käsikirjoitus:
Anna-Leena Härkösen romaanin pohjalta
Jenny Dahlström ja Lenka Hellstedt

Elokuvan tuotanto:
Solar Films

Tuottajat:
Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle

Elokuvan levittäjä:
Nordisk Film

Taiteellinen henkilökunta:

Kuvaus – Robert Nordström
Lavastus – Saara Joro
Äänisuunnittelu – Olli Huhtanen
Pukusuunnittelu – Ninna Päiväläinen
Maskeeraussuunnittelu – Elina Marttila
Leikkaus – Markus Leppälä
Musiikki – Timo Hietala

Synopsis:
Kaikki oikein on draamakomedia Eevistä, joka voittaa lotossa jättipotin. Eevi työskentelee kauneushoitolassa ja elää vaatimattomasti Helsingin laitamilla rokkarimiehensä Karin kanssa. Voiton jälkeen pariskunta sopii jatkavansa elämää toistaiseksi kuten ennenkin, kertomatta voitosta muille. Rahat kuitenkin polttelevat taskussa, mitä heidän on vaikea peitellä. Samalla käsitys itsestä ja parisuhteesta joutuu koetukselle. Kaikki tuntuvat suhtautuvan heihin omituisesti, vaikka he yrittävät viestittää olevansa samoja ihmisiä kuin ennenkin. Tuovatko miljoonat mukanaan onnea ensinkään?

Top