TOMMI LÄNTISEN MEIDÄN MURUSIA -MUSIIKKIVIDEO METSÄJÄTTI-ELOKUVASTA JULKISTETTU

– Kappaleen on säveltänyt Lauri Tähkä ja sanoittanut Timo Kiiskinen
– Ville Jankerin ohjaama Metsäjätti-elokuva ensi-illassa 11.9.2020

Tommi Läntisen musiikkivideo Meidän murusia elokuvasta Metsäjätti on julkaistu ja katsottavissa oheisen linkin kautta. Kappale on 11.9.2020 ensi-iltaan tulevan Metsäjätti-elokuvan tunnuskappale ja sen on säveltänyt Lauri Tähkä ja sanoittanut Timo Kiiskinen. Katso musiikkivideo alta.

 

Ville Jankerin ohjaama Metsäjätti-elokuva perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen kirjaan ja kertoo tarinan Törmälän kunnan ihmisistä tehtaan saneerauksen varjossa. Tommi Läntisen uusi single on puolestaan Vallila Music Housen julkaisema ja se on saanut hyvin radiosoittoa kesän aikana. Tommi on paraikaa mukana Tähdet, tähdet -kilpailussa.

Solar Filmsin tuottaman Metsäjätti-elokuvan pääroolit näyttelevät Jussi Vatanen, Hannes Suominen, Sara Soulié ja Anu Sinisalo. Muissa merkittävissä rooleissa nähdään muun muassa Tommi Korpela, Anna-Riikka Rajanen ja Tomi Alatalo. Ohjaaja Ville Jankerille Metsäjätti on kolmas kokoillan elokuva. Metsäjätin ovat tuottaneet Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle. Elokuvan levittää Nordisk Film.

https://www.facebook.com/VallilaMusicHouse/
https://www.instagram.com/vallilamusichouse/
https://www.facebook.com/SolarFilmsInc/
https://www.instagram.com/solarchannel/

Elokuvasta

Ohjaus
Ville Jankeri

Tuottajat
Rimbo Salomaa, Jukka Helle, Markus Selin

Linjatuottaja
Maria Kaurismäki

Käsikirjoitus
Ville Jankeri ja Timo Turunen

Pääroolit
Jussi Vatanen
Hannes Suominen
Anu Sinisalo
Sara Soulié

Muut roolit
Tommi Korpela
Anna-Riikka Rajanen
Tomi Alatalo

Kuvaus
Aarne Tapola, F.S.C.

Musiikki
Marko Nyberg

Äänisuunnittelu
Janne Jankeri

Leikkaus
Harri Ylönen, F.C.E.

Lavastussuunnittelu
Sattva-Hanna Toiviainen

Maskeeraussuunnittelu
Kaisa Pätilä

Pukusuunnittelu
Tiina Kaukanen

Synopsis

Ylennys mielessään Pasi ottaa vastaan tehtävän tehostaa vaneritehtaan toimintaa synnyinseudullaan. Asiat mutkistuvat, kun Pasi (Jussi Vatanen) kohtaa tehtaalla lapsuudenystävänsä Jannen (Hannes Suominen). Ennen kuin tehtaan kohtalo on selvillä, kuunnellaan metallia, tehdään politiikkaa, punnitaan ystävyys ja kohdataan menneisyys. Ehtii Pasi perustaa perheenkin Lindan (Sara Soulié) kanssa. Metsäjätti perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen menestysromaaniin.

 

Top