Vegas Baby

Elokuvasta lyhyesti

Tervetuloa viiden ystävyksen mielipuoliselle matkalle Synnin kaupunkiin, Las Vegasiin! Kaupunkiin, joka ON nähtävä ja joka on poikamiesten viimeinen kokemus ennen avioliittoa. Viisi ystäväämme ovat menossa viettämään kaikkien aikojen polttareita – eikä matka tosiaankaan suju rauhallisissa merkeissä! Sillä mukana matkassa on ”Polttareiden Kymmenen Käskyä” – salainen lista säännöistä, jotka ovat siirtyneet sukupolvelta toiselle sulhasen suvussa. Ja nyt niitä on tarkoitus todella noudattaa viimeistä pilkkua myöten!

Las Vegas! USA:n ja koko maailman syntien pääkaupunki, jossa pidetään polttareita, mennään naimisiin ja erotaan – yhden ja saman viikonlopun aikana. Vegasissa kaikki on sallittua! Se on paikka, jossa täytyy olla 21-vuotias voidakseen pelata yksikätistä rosvoa, mutta jossa tarvitaan vain 21
dollaria pääsymaksuksi strippibaariin! Tähän kaupunkiin on tuleva sulhanen ystävineen (mm. Kal Penn, American High ja Van the Man) matkalla viettämään viikonloppua, jota he eivät koskaan unohda!

Tietoja elokuvasta

Ohjaus:
Eric Bernt

Näyttelijät:
Kal Penn, Jonathan Bennett, Donald Faison, Aaron Himelstein, Charlie Talbert

DVD

Genre:
Komedia

Kieli:
Englanti

Top