Ikitie-slider

Isle of Dogs

Elokuvateattereissa 11.5.
Ikitie-slider

Deadpool 2

Elokuvateattereissa 16.5.
Ikitie-slider

The Book Club

Elokuvateattereissa 8.6.
Ikitie-slider

The Shape of Water

Elokuvateattereissa 9.2.
Ikitie-slider

Three Billboards Outside of Ebbing, Missouri

Elokuvateattereissa 23.2.

Ikitie-slider

THE POST

Elokuvateattereissa 2.2.
Miami-uutinen

THE SHAPE OF WATER

Elokuvateattereissa 9.2.
sota-apinoiden-planeetasta-slider

THREE BILLBOARDS OUTSIDE EBBING, MISSOURI

Elokuvateattereissa 23.2.
Napapiirin sankarit 3

I, TONYA

Elokuvateattereissa 9.3.

Nyt leffateattereissa

Tulossa leffateattereihin

Uutiset

Deadpool 2 sai räjähtävän startin – teki tähänastisen vuoden suurimman avauspäivän tuloksen

Deadpool 2 sai räjähtävän startin – teki tähänastisen vuoden suurimman avauspäivän tuloksen

Odotettu Deadpool 2 sai Suomen ensi-iltansa keskiviikkona 16.5. Fanit rynnistivät elokuvateattereihin sankoin joukoin, ja 22 098 katsojalla Deadpool 2 teki samalla tämän vuoden avauspäivän kävijäennätyksen. Deadpool 2 -elokuvan avauspäivä oli myös paras Marvel-elokuvan avauspäivä Suomessa koskaan. Eilinen avauspäivän kävijämäärä oli 38 prosenttia suurempi kuin ensimmäisellä Deadpool-elokuvalla 12.2.2016, jolloin kävijöitä oli 16 472. Deadpool 2 on saanut kriitikoilta… Lue lisää »

ILOSIA AIKOJA, MIELENSÄPAHOITTAJA -ELOKUVAN TRAILER JULKI

ILOSIA AIKOJA, MIELENSÄPAHOITTAJA -ELOKUVAN TRAILER JULKI

– Elokuvan ensi-ilta on 24.8.2018 – Päärooleissa Heikki Kinnunen ja Satu Tuuli Karhu Tiina Lymin ohjaaman Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja -elokuvan trailer on julkaistu. Trailerissa esiintyvät itse Mielensäpahoittaja eli Heikki Kinnunen ja hänen pojantyttärensä Sofia, jonka roolissa loistotyön tekee Satu Tuuli Karhu. Elokuvan ensi-ilta on 24.8.2018. Trailerin näet täältä. https://www.youtube.com/watch?v=MRm3M1tR_Jk Trailerissa ovat mukana myös Mielensäpahoittajan naapuri… Lue lisää »

IKITIE -ELOKUVA VALITTU 2018 SEATTLE INTERNATIONAL FILM FESTIVAL -ELOKUVAJUHLIEN  VIRALLISEEN ESITYSSARJAAN YHDYSVALLOISSA

IKITIE -ELOKUVA VALITTU 2018 SEATTLE INTERNATIONAL FILM FESTIVAL -ELOKUVAJUHLIEN VIRALLISEEN ESITYSSARJAAN YHDYSVALLOISSA

Ilkka Matilan tuottama ja AJ Annilan ohjaama epookkidraama IKITIE, joka perustuu Antti Tuurin samannimiseen romaaniin on valittu Yhdysvaltain suurimman yleisöfestivaalin, 44th Annual Seattle International Film Festival, viralliseen esityssarjaan. Elokuvajuhlat järjestetään 17.5.-10.6.2018 Tuottaja Ilkka Matila kommentoi: Tämä on meille suuri kunnia, sillä Seattlen elokuvajuhlat on Yhdysvaltain suurin yleisöfestivaali. Ikitie -elokuvan menestys kertoo siitä, että olemme tehneet elokuvan, joka on korkeaa kansainvälistä tasoa. Tämä… Lue lisää »

NORDISKFILMFINLAND

Top