Olivia Rodrigon Nälkäpeli-elokuvan tunnuskappaleen video katsottavissa nyt – katso myös uusi kohtaus

Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä elokuvateattereissa 17.11.2023

Kolminkertainen Grammy-voittaja ja maailmanlaajuinen pop-sensaatio Olivia Rodrigo laulaa uuden Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä -elokuvan tunnuskappaleen Can’t Catch Me Now. Kappale on mukana elokuvan soundtrackilla, joka julkaistaan elokuvan ensi-iltapäivänä tämän viikon perjantaina 17.11.2023. Rodrigo kirjoitti biisin yhdessä tuottaja Daniel Nigron kanssa, jonka kanssa hän on tehnyt yhteistyötä vastajulkaistulla, jättimenestyneellä Guts-albumillaan. Rodrigo on ehdolla kyseisellä albumillaan kuudessa eri Grammy-palkintojen kategoriassa, minkä lisäksi levy nousi listakärkeen kaikkiaan 14 maassa.

Näet videon täältä. Sen voi jakaa eri mediossa.

Katso täältä ennenjulkaisematon dramaattinen kohtaus elokuvasta, joka on vapaa jaettavaksi medioissa.

Oheisista aiemmin julkaistuista kohtauspätkästä ja trailerista näet häivähdyksen siitä, mihin Lucy Gray Baird pystyy ja miten Coriolanus Snow hänestä vaikuttuu. Nälkäpeli-saagan alkuun sijoittuva hyvän ja pahan taistelu kertoo, kuinka presidentti Snow astuu ensiaskeleensa kohti valtaa. Coriolanus Snow taistelee hyvän ja pahan välillä liittoutuessaan Lucy Graig Bairdin kanssa sen jälkeen, kun hän näkee, kuinka Lucy valloittaa Panemin yleisön. Snow’n perhe on joutunut epäsuosioon sodanjälkeisessä Capitolissa ja Coriolanuksen toiveena on kääntää heidän kohtalonsa. Taistellessaan kohtaloa ja aikaa vastaan paljastuu, tuleeko hänestä lopulta laululintu vai käärme.

Kohtauksen ja trailerin voi jakaa eri medioissa.

Elokuvan päärooleissa nähdään West Side Storyssa tunnettu Rachel Zegler sekä Tom Blyth, joka puolestaan muistetaan Billy the Kid -sarjan pääroolista. Sivurooleissa esiintyvät niin ikään merkittäviä rooleja tehneet Hunter Schafer, joka tunnetaan sarjasta Euphoria, Viola Davis, joka sai Oscarin roolistaan elokuvassa Fences sekä Peter Dinklage, joka tunnetaan useista merkittävistä elokuvista ja sarjoista, kuten Game of Thrones. Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä -elokuvan ohjaa Francis Lawrence, joka on ohjannut kolme edellistä Nälkäpeli-elokuvaa.

Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä on viides osa suositusta elokuvasarjasta, joka perustuu Suzanne Collinsin kirjasarjaan. Sarjan neljä ensimmäistä osaa Nälkäpeli, Nälkäpeli – Vihan liekit, Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 1 ja Nälkäpeli – Matkijanärhi, osa 2 ovat saaneet Suomessa kaikkiaan 784 654 katsojaa. Maailmanlaajuisesti elokuvat ovat keränneet lipputuloja lähes 3 miljardia dollaria, joista pelkästään Yhdysvalloissa 1,45 miljardia dollaria.

Nälkäpeli: Balladi laululinnuista ja käärmeistä sijoittuu dystooppiseen tulevaisuuteen ja aikaan ennen sarjan ensimmäistä elokuvaa. Elokuva kertoo, miten Nälkäpeli kehittyi sellaiseksi spektaakkeliksi, jollaisena se on aikaisemmissa elokuvissa nähty ja kuinka nuori Coriolanus Snow ottaa ensimmäiset askeleensa kohti valtaa.

Elokuvan levittää Suomessa Nordisk Film.

YouTube: @NordiskFilmFinland
Facebook: @nordiskfilmelokuvat
Instagram: @nordiskfilmfinland/
TikTok: @nordiskfilmfinland
www.nordiskfilm.fi

Top