NORDISK FILMIN MINÄ, SIMON -KUVAKILPAILU

Osallistumissäännöt:

 • Ota kuva itsestäsi Tennispalatsin tai Kinopalatsin Minä, Simon -penkkiständillä. Voit ottaa myös muun Minä, Simon -henkisen kuvan, esimerkiksi kuvan kaveriporukastasi puiston penkillä tai koulun ruokalassa.
 • Jaa kuva Instagramissa tai Instagramin My Storyssa tägeillä #MinäSimon ja @nordiskfilmfinland. Myös Snachatissä @nordiskfilmfinland lähetetyt kuvat ovat mukana kilpailussa.
 • Instagram-tilisi on oltava julkinen, muuten emme näe kuvaasi.
 • Voittaja valitaan arpomalla kaikkien osallistuneiden kesken.

Palkinto:

 • Voittaja saa MINÄ, SIMON -aiheisen tuotepalkinnon, jonka arvo on n. 60 €.
 • Pakettiin kuuluu:
  • 2 Finnkinon elokuvalippua Minä, Simon -elokuvaan
  • Becky Albertallin Minä, Simon, Homo Sapiens -pokkari
  • Minä, Simon -valotaulu
  • Minä, Simon -matkamuki
  • Minä, Simon –”pop out” -älypuhelimen pidike
 • Kuva palkintopaketista löytyy Instagramista @nordiskfilmfinland

Kilpailuaika:

 • Kilpailuaika 24.4.-7.5.2018. Mukana ovat kaikki 7.5. klo 12 mennessä jaetut kuvat.
 • Voittaja arvotaan 7.5., ja hänelle ilmoitetaan henkilökohtaisesti yksityisviestillä Instagramissa tai Snapchatissä riippuen osallistujan käyttämästä osallistumistavasta. Viesti lähetetään Nordisk Filmin tililtä @nordiskfilmfinland

Instagram ja Snapchat eivät olet osallisia arvontaan.

Nordisk Film pidättää oikeuden muutoksiin.

Top