Katso täältä Markku Pölösen Oma maa -elokuvan kaunis trailer


– Elokuva ensi-illassa 26.10.2018

Veikko (Konsta Laakso) ja Anni (Oona Airola) Credit: Solar Films

Katso täältä ohjaaja Markku Pölösen uuden Oma maa -elokuvan trailer. Elokuva on Markun ensimmäinen kokoillan elokuva kymmeneen vuoteen ja se tulee ensi-iltaan 26.10.2018.

Oma maa on rakkauselokuva, joka sijoittuu seitsemän vuoden ajanjaksolle sodan päättymisestä vuonna 1945 olympiavuoteen 1952. Rakastavaiset Anni ja Veikko saavat osakseen ns. kylmän tilan, jolla maatilan perustaminen aloitetaan aivan alusta ruokkoamattomalta tontilta.

Elokuvan pääosia näyttelevät Hymyilevä mies -elokuvasta tunnettu Oona Airola sekä Konsta Laakso, joka on tehnyt aiemmin yhteistyötä Pölösen kanssa näyttämöllä. Oma maa perustuu Pölösen alkuperäisideaan. Hän on käsikirjoittanut elokuvan yhdessä Antti Heikkisen kanssa. Käsikirjoituksen dramaturgina on työskennellyt Paula Vesala. Solar Filmsin elokuvan tuottavat Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle.

Elokuvassa näyttelee lukuisa joukko tunnettuja näyttelijöitä, kuten Marjaana Maijala, Hannu-Pekka Björkman, Antti Virmavirta, Mika Nuojua, Sanna-Kaisa Palo ja Marja Packalén.

www.solarfilms.com
https://www.facebook.com/SolarFilmsInc

Elokuvasta

Ohjaus
Markku Pölönen

Käsikirjoitus
Markku Pölönen ja Antti Heikkinen

Tuottajat
Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle

Vastaava tuottaja
Jukka Vidgren

Tuotanto
Solar Films ja Suomen Filmiteollisuus SF

Elokuvan levittäjä
Nordisk Film

Pääroolit
Konsta Laakso
Oona Airola

Muut roolit
Antti Virmavirta
Marjaana Maijala
Mika Nuojua
Hannu-Pekka Björkman
Sanna-Kaisa Palo
Marja Packalén

Synopsis
Turvattua elämää elänyt Anni rakastuu jatkosodassa haavoittuneeseen Veikkoon. Anni jättää kaiken taakseen ja lähtee uudisasukkaaksi Pohjois-Karjalan umpimetsään raivaamaan asutustilaa. Ruusuisen alun jälkeen kohtalo iskee Annin unelmat pirstaleiksi ja rakkaus Veikkoon joutuu koetukselle.

Top