Hän on Vares, Jussi Vares – katso Vares X -elokuvan tiiseri täältä

– Elokuvan pääroolissa Leo Sjöman – sivurooleissa Jasper Pääkkönen, Sara Soulié, Ilona Chevakova, Kalle Lamberg ja Mikko Kouki

Täältä näet ensisilmäyksen uudesta Vares X -elokuvasta, joka tuo legedaarisen yksityisetsivän hahmon nykypäivään. Ei hätää kuitenkaan, Vareksen maailma laitapuolen kulkijoiden keskuudessa on ennallaan. Elokuvan ensi-ilta on tulevana syksynä ja sen tarkka päivämäärä julkistetaan erikseen. Oheisen tiiserin voi jakaa eri medioissa.

Tuukka Temosen ohjaama Vares X –elokuva on järjestyksessään jo kymmenes yksityisetsivän maailmasta kertova elokuva. Jasper Pääkkönen nähdään tuttuun tapaan Kyypakkauksena. Muissa merkittävissä rooleissa esiintyvät hänen lisäkseen Kalle Lamberg, Sara Soulié, Ilona Chevakova ja Mikko Kouki. Muissa rooleissa esiintyvät Olga Temonen, Jenni Kokander, Mikko Töyssy, Satu Silvo, Pelle Heikkilä, Aku Sipola, Kreeta Salminen ja Tom Petäjä.

Solar Filmsin elokuvan tuottavat Rimbo Salomaa, Jukka Helle ja Markus Selin ja sen levittää Nordisk Film. Vares X -elokuvan alkuperäiskäsikirjoituksen ovat kirjoittaneet Satu Rasila ja Akseli Kouki, ja se perustuu löyhästi Reijo Mäen dekkariin Kolmijalkainen mies.
Elokuvan kuvauksia Turussa ovat tukeneet Länsi-Suomen elokuvakomissio ja Business Turku.

https://solarfilms.com/
https://nordiskfilm.fi/
https://www.facebook.com/SolarFilmsInc
https://www.facebook.com/nordiskfilmelokuvat
https://www.instagram.com/solarchannel/
https://www.instagram.com/nordiskfilmfinland/
www.tiktok.com/@nordiskfilmfinland
www.youtube.com/NordiskFilmFinland

Top