Elokuvateattereissa 29.11.2019

Veitset esiin – kaikki ovat epäiltyjä

Knives out

VEITSET ESIIN – KAIKKI OVAT EPÄILTYJÄ on nokkela nykypäivän murhamysteeri, jossa kuka vain voi olla syyllinen. Elokuva on ohjaaja Rian Johnsonin (Brick, Looper, The Last Jedi) kunnianosoitus kaikkien aikojen murhamysteerien mestarille, Agatha Christielle.

Tunnettu rikoskirjailija Harlan Thrombey (Christopher Plummer) löydetään kuolleena kartanostaan hänen syntymäpäiväjuhliensa jälkeen. Utelias ja tyylikäs etsivä Benoit Blanc (Daniel Craig) ilmaantuu paikalle tutkimaan tapausta. Etsivä Blanc sukkuloi Harlanin ristiriitaisen perheen ja uskollisen palvelusväen välillä. Harhautusten ja itsekkäiden valheiden keskellä hän pyrkii paljastamaan Harlanin murhan taustalla olevan totuuden. VEITSET ESIIN – KAIKKI OVAT EPÄILTYJÄ on terävä rikostarina, joka saa yleisön arvailemaan loppuun asti kuka on syyllinen.

Elokuvaa tähdittävät Daniel Craig, Christopher Plummer, Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford ja Jaeden Martell.

Elokuvateattereissa 29.11.2019

Tietoja elokuvasta

Ohjaus: Rian Johnson

Käsikirjoitus: Rian Johnson

Näyttelijät: Daniel Craig, Christopher Plummer, Chris Evans, Ana De Armas, Jamie Lee Curtis, Don Johnson, Michael Shannon, Toni Collette, LaKeith Stanfield, Katherine Langford ja Jaeden Martell.

Genre: Komedia, rikos, draama

Kesto: 130 min

Tuotantomaa: Yhdysvallat

Tuotantovuosi: 2019

Ikäraja

”On vaikea kuvitella, kuinka tämän genren elokuvaa tekisi paremmin.”

T.K. / Seiska

”Veitset esiin on vallan erinomainen kyyti, jonka mukaan antautuu mielellään.”

O.S / Muropaketti

”Näyttelijäsuoritukset kautta linjan ovat todella onnistuneita.”

J.S. / Smackthejack

”Johnsonin satiirinen karrikointi on osuvaa ja hauskaa.”

H.I. / Hämeen Sanomat

"Tyylikäs ja hauska murhamysteeri."

T.A. / Kouvolan Sanomat

''
''

Elokuvateattereissa 29.11.2019

Top