Taru Mäkelän joulukomediasta Kulkuset kulkuset on julkaistu ensimaistiainen! Elokuvan pääosissa nähdään Christoffer Strandberg ja Martti Suosalo.

Kahden erilaisen suvun ensimmäinen yhteinen jouluaatto on täynnä odotuksia, oletuksia, ihastuksia, vihastuksia ja odottamattomia yllätyksiä. Taru Mäkelän joulukomedia Kulkuset kulkuset marssittaa valkokankaalle joukon maamme suosituimpia näyttelijöitä ja esiintyjiä. Elokuva saa ensi-iltansa 28.10. ja siitä on nyt julkaistu ensimmäinen maistiainen. 

Ohjaaja Taru Mäkelän (Täydellinen joulu, Varasto) uutta Kulkuset kulkuset -jouluelokuvaa tähdittää suomalaisten rakastama Putous-tähti Christoffer Strandberg, rinnallaan muun muassa Antti Tuomas Heikkinen, Martti Suosalo, Eeva Litmanen, Ali Jahangiri, Pirkko Hämäläinen, Sari Siikander, Kreeta Salminen. 

Elokuvassa kaksi värikästä perhettä kohtaavat ensimmäistä kertaa yhteisen jouluillallisen äärellä. Kahden täysin erilaisen suvun ensimmäinen yhteinen jouluaatto vaikuttaa jo tuhoon tuomitulta, mutta joulun ihmeen mahdollisuus on aina olemassa.

”Näin juhannuksen alla on hauska havaita, että jouluun on enää tasan puoli vuotta. Joulu on juhlapyhistä se, mihin kohdistuu kaikkein eniten erilaisia odotuksia ja valtavaa latausta. Tätä komediaa määritteleekin hienosti sanonta: mistä ei voi puhua, siitä täytyy tehdä elokuva”, nauraa ohjaaja Taru Mäkelä.

Kulkuset kulkuset -elokuvasta on nyt julkaistu ensimmäinen maistiainen teaser-trailerin muodossa.

Katso Kulkuset kulkuset -elokuvan teaser traileri tästä 

http://https://youtu.be/Nnbta68_3fE

 

Top