Se mieletön Remppa -elokuvalla 65 925 katsojaa avausviikonlopun jälkeen

– Kyseessä kuluvan vuoden paras elokuvan avaustulos
– Kyseessä kymmenenneksi paras kotimaisen elokuvan avaustulos

Taneli Mustosen ohjaamalla Se mieletön remppa -elokuvalla on avausviikonlopun jälkeen koossa huikeat 65 925 katsojaa. Elokuva tuli ensi-iltaan keskiviikkona 19.2.2020 ja se sai viiden päivän aikana 65 228 katsojaa kaikkiaan 133 valkokankaalla. Kyseessä on kuluvan vuoden paras avaustulos ja kautta aikojen kymmenenneksi paras kotimaisen elokuvan avaustulos. Se mieletön remppa on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotantoa ja sen levittää Nordisk Film.

Tuottaja Solar Filmsin Markus Selin on syystäkin tyytyväinen: “Naulan kantaan! Vuoden ykkönen ja kaikkien aikojen kymmenenneksi suurin kotimaisen elokuvan avaus. Taneli Mustonen teki sen taas ja kansa näytti, mistä se pitää.”

Tuottaja ja elokuvan toinen käsikirjoittaja Aleksi Hyvärinen Don Filmsiltä on hänkin enemmän kuin iloinen: “On ollut huikeata seurata tätä yleisöryntäystä teattereihin. Lämmin kiitos myös kaikista meille tulleista viesteistä. Hienointa on ollut kuulla, kuinka Maijan ja Jalmarin toilailut ovat saaneet ihmiset nauramaan talven harmauden keskellä ja unohtamaan hetkeksi arjen.”

Taneli Mustonen tunnetaan mm. Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuvien ohjaajana. Se mieletön remppa on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotantoa ja sen ovat tuottaneet Aleksi Hyvärinen, Markus Selin ja Jukka Helle. Elokuvan sivurooleissa nähdään Rea Mauranen, Kari Ketonen, Hannu-Pekka Björkman, Inka Kallén, Jukka Rasila ja Hannes Suominen.

Sami Hedberg näyttelee elokuvassa lukuisia sivurooleja. Oheiset hulvattomat kohtauspätkät esittelevät otteet elokuvan monipuolisista hahmoista, joissa näkyvät myös Samin loistavat koomikon taidot. Hahmojen syntyyn on vaikuttanut merkittävästi myös maskeeraussuunnittelija Saara Räisänen.

Ohesta näet Samin äärimmäisenä arkkitehti Pirkka Tyynituulena sekä pettämättömänä remonttimies Mishana. Liitteenä olevista still-kuvista näet muita Samin esittämiä hahmoja. Kaikkiaan sivurooleja Samilla on elokuvassa kuusi. Kohtauspätkät ja still-kuvat voi jakaa eri medioissa.

Pirkka Tyynituuli

Shit goes down

Alla olevasta making of -dokumentista pääset kurkkaamaan elokuvan kulisseihin. Dokumentissa elokuvan päätähdet Sami Hedberg ja Kiti Kokkonen sekä ohjaaja Taneli Mustonen kertovat elokuvan tekemisestä ja tunnelmista.

Elokuvan loppukappaleen Mitä jos ne tajuu esittää Aleksanteri Hakaniemi. Aleksanterin keväällä 2018 julkaistu Nuorena jaksaa -albumi ylitti kultarajan jo ennen julkaisua, minkä lisäksi se nousi albumilistan ykköseksi julkaisuviikollaan. Levyn singlet Etsi mut, 15, Kynttilät ja Fucked Up ovat ylittäneet kultarajan sekä Pane mut sekaisin sekä Filmi katkee feat Aste -sinkkuja on molempia striimattu jo platinaan oikeuttavat yli seitsemän miljoonaa kertaa. Aleksanteri julkaisi 21.2.2020 toisen albuminsa Kouvola.

Elokuvasta

Elokuvassa Kiti Kokkosen ja Sami Hedbergin esittämä pariskunta, Maija ja Jalmari, perii unelmiensa talon. Hetken aikaa he elävät siinä uskossa, että onni potkaisi heitä oikein kunnolla. Mutta: talovanhus vaatiikin pientä remppaa. Pian pariskunta huomaa olevansa keskellä kaikkien aikojen remonttisoppaa.

Se mieletön remppa kuvattiin Suomessa ja Virossa viime kesänä. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Atle Antonsenin ja Arild Fröhlichin menestyskomedian Norske Byggeklosser pohjalta Taneli Mustonen ja Aleksi Hyvärinen. Elokuvan levittää Nordisk Film.

Katso alta elokuvan traileri.

www.solarfilms.com
www.nordiskfilm.fi
facebook.com/SolarFilmsInc

Top