C Moren kotimaisen elokuvan tarjonta laajenee – MTV ja Nordisk Film yhteistyöhön

MTV on tehnyt sopimuksen Suomen johtavan kotimaisten elokuvien levittäjän Nordisk Filmin kanssa. Uuden yhteistyön myötä C Moresta tulee lähivuosina kotimaisten elokuvien laajin suoratoistopalvelu Suomessa. Nordisk Filmin levittämät elokuvat nähdään elokuvateatterien ensi-iltojen jälkeen suoratoistopalveluista ensimmäisenä C Moressa. Sopimuksen myötä MTV hankki C More -oikeudet lukuisiin kotimaisiin, pohjoismaisiin ja ulkomaisiin Nordisk Filmin levittämiin elokuviin vuodessa, sekä MTV:n kanaville televisiointioikeudet Nordisk Filmin kotimaisiin ja kansainvälisiin elokuviin.

MTV on Suomen suurin kotimaisen käsikirjoitetun sisällön – elokuvien, draaman ja komedian tuottaja. Vahva asema kotimaisen liikkuvan kuvan tuottajana näkyy C More -suoratoistopalvelussa laajana kattauksena kotimaisia C More -alkuperäissarjoja ja elokuvia.

MTV:n uusi sopimus Suomen johtavan kotimaisten elokuvien levittäjän ja elokuvien jakelijan Nordisk Filmin kanssa tuo kansainväliset menestyselokuvat C Moreen jo vuodesta 2020 alkaen, mutta myös monia uusia kotimaisia 2021 tuotantoon meneviä elokuvia vuonna 2022.

“Olemme kuunnelleet asiakkaitamme. He ovat toivoneet lisää elokuvia C Morelle. Nordisk Film on tähän paras mahdollinen kumppani. Tavoitteena on paras mahdollinen kotimaisten sisältöjen koti, suomalaisten rakastama C More -suoratoistopalvelu”, kertoo MTV:n sisältöjohtaja Marko Karvo.

“Tämä on merkittävä satsaus MTV:ltä kotimaiseen elokuvaan. Olen iloinen, että Nordisk Film saa MTV:stä vahvan kumppanin, jonka kanssa panostaa Suomen parhaisiin sisältöihin. Yhteistyön myötä voimme tarjota katsojille entistä mukaansatempaavampia ja laadukkaampia kotimaisia elokuvia. C Moressa katsojille on luvassa todella kiinnostavia sisältöjä – siitä kertoo esimerkiksi se, että vuonna 2019 Nordisk Filmin kotimaiset elokuvat houkuttelivat elokuvateattereihin peräti 66 % kaikista kotimaisen elokuvan katsojista”, kertoo elokuvalevityksen johtaja Katarina Nyman Nordisk Filmiltä.

Ensimakua tulevasta saadaan jo loka–marraskuussa, kun C Moren valikoima laajenee uusilla odotetuilla Hollywood-elokuvilla, kuten Veitset esiin – Kaikki ovat epäiltyjä (Knives out), Bombshell – Hiljaisuuden rikkojat ja Taistelulähetit – 1917.

“Olemme todella innoissamme, että jatkossa kansainväliset menestyselokuvat ja kotimaiset kärkituotannot ovat yhä nopeammin katsottavissa meillä C Moressa. Sopimuksen myötä C More on ensimmäinen suoratoistopalvelu, johon Suomen menestyneimpien elokuvatuotantoyhtiöiden suosituimmat kotimaiset elokuvat tulevat tuoreeltaan katsottavaksi. C Morelle on luvassa myös paljon Hollywood-tuotannossa olevia huippuelokuvia sekä menestyselokuvien jatko-osia, kuten vaikka John Wick 4 ja Knives Out 2 – aina ennen kansainvälisiä suoratoistopalveluita”, avaa Olli Nikunen Acquisitions Manager MTV:ltä tulevaisuuden näkymiä.

 

MTV Oy on Suomen johtava kaupallinen tv-yhtiö ja kotimaisten suoratoistopalveluiden edelläkävijä: ilmiöiden, puheenaiheiden ja sisältöjen koti, jonka mediaperheeseen kuuluvat maksuttomat tv-kanavat MTV3, Sub ja AVA, verkossa maksutta katsottavaksi ohjelmat tarjoava mtv-palvelu, ajankohtaiset uutiset monikanavaisesti välittävä MTV Uutiset, kotimaisen draaman, urheilun, kansainvälisten sarjojen ja elokuvien maksullinen C More -suoratoistopalvelu ja C More maksu-tv-kanavat. MTV järjestää myös vuosittain Suomen suurimman yhteiskunnallisen keskustelutapahtuman SuomiAreenan yhteistyössä Porin kaupungin kanssa. MTV on osa Pohjoismaiden suurinta tv-yhtiötä Telia Companya, joka näyttää tietä koko mediatoimialan kehitykselle. 

C More – Koukussa draamaan. C More on ollut MTV:n maksullisten sisältöjen ja kanavien koti helmikuusta 2017 lähtien. C More -tuoteperheen ydin on suomalaisille suunnattu suoratoistopalvelu C More (cmore.fi), joka tarjoaa runsaan kattauksen muun muassa kotimaisia C More -alkuperäissarjoja draaman ja komedian kentältä, kansainvälisiä leffoja ja huippusarjoja, kaikki F1-lähetykset ja MM-kiekon ottelut suorana, sekä lapsille aina suomeksi puhuttua tai tekstitettyä viihdettä. C More haluaa tarjota laadukkaita sisältöjä katsottavaksi ajasta ja paikasta riippumatta. Suoratoistopalvelun lisäksi C More -tuoteperheeseen kuuluvat operaattoreiden kautta tilattavat C More -kanavapaketit, joiden monipuolisesta sisältötarjonnasta saa lisätietoja operaattoreilta.

Nordisk Film on Suomen johtava kotimaisten elokuvien levittäjä, sekä Pohjoismaiden suurin elokuvien, tv-ohjelmien ja pelien jakelija. Yhtiö toimii myös PlayStationin maahantuojana sekä Pohjoismaissa että Baltian maissa. Nordisk Film on perustettu vuonna 1906 ja on maailman vanhimpia edelleen toimivia alan yrityksiä. Toiminta kattaa koko arvoketjun aina luovan sisällön kehittelystä ja tuotannosta sen markkinointiin ja jakeluun: ”We bring stories to life”. Nordisk Film on osa Egmont-konsernia, joka on Euroopan johtavia mediayhtiöitä. Egmont on kaupallinen säätiö, jonka voitosta jaetaan vuosittain 13 miljoonaa euroa erityisesti lasten ja nuorten sosiaalisia ja terveydellisiä oloja tukeviin hankkeisiin. Lisäksi tukea suunnataan taiteeseen, kulttuuriin ja tutkimukseen.

Top