ROBIN

Elokuvasta lyhyesti

Elokuva teinikomeetta Robinista, 14, tulee elokuvateattereihin Suomessa keskiviikkona 5. joulukuuta.

Robin Packalenin (s. 24. elokuuta 1998) ensisingle Frontside Ollie julkaistiin 16. tammikuuta ja se nousi vuorokaudessa iTunesin ladatuimmaksi kappaleeksi Suomessa. Loppu on historiaa, kuten tavataan sanoa.

Robin on elokuva tavallisesta koulupojasta täysin poikkeuksellisessa tilanteessa: pitkä elokuva, kaksi albumia, neljä singleä, neljä musiikkivideota ja kymmeniä villejä keikkoja saman vuoden aikana!

Miltä tuntuu päästä esiintymään tuhatpäisille fanijoukoille, jotka osaavat sanat jokaiseen biisiin? Miltä tuntuu, kun tytöt kiljuvat omaa nimeä? Voiko räpsyviin kännykkäkameroihin ja nimikirjoitusten pyytäjiin tottua? Miltä tuntuu, kun saa tehdä sitä, mitä on aina halunnut tehdä?

Elokuvassa seurataan Robinin loppuunmyytyä kesäkiertuetta ja uuden levyn kiireistä tekoa, johon Robin on yhä enemmän ja enemmän alkanut osallistua itsekin. Biisien tekeminen on viime aikoina alkanut kiinnostaa Robinia ja muutenkin tuntuu, että kaikkea hienoa tapahtuu ja uusia haasteita on tiedossa.

Robin tutustuttaa katsojan hyvin huumorintajuiseen ja rohkeaan teinipoikaan.
Karismaattinen ja rento esiintyjä-Robin on tullut jo monille tutuksi, mutta kiinnostavinta Robin-ilmiössä on kai se, mitä tapahtuu esiintymis- tai haastattelutilanteiden ulkopuolella; millainen Robin on silloin, kun hän on tuttujen ympäröimänä, tarkkailijoilta piilossa.

Elokuva näyttää miltä tuntuu olla se poika, jolle kaikki tämä tapahtuu.

Elokuva tavallisesta pojasta epätavallisessa tilanteessa

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
ROBIN

Originaali nimi:
Robin

Ohjaus:
Inari Niemi

Näyttelijät:
Robin Packalen, Jimi Constantine, Niko Koivuhovi, Minna Koivisto, Krippe, Samuel Johansson

Käsikirjoitus:
Inari Niemi Oskari Sipola

Tuotanto:
Oskari Huttu Jukka Helle

Tuotantovuosi:
2012

Tuotantomaa:
Suomi

Studio:
Solar Films

Ensi-ilta:
5.12.2012

Genre:
Draama

Kesto:
1h 22min

Kuvia elokuvasta

Top