BRÜNO

Elokuvasta lyhyesti

Bruno: Delicious Journeys Through America For The Purpose Of Making Heterosexual Males Visibly Uncomfortable In The Presence Of A Gay Foreigner In A Mesh T-Shirt.

Brittikoomikko Sacha Baron Cohen nähdään jälleen valkokankaalla.

Borat oli niin 2006. Brüno on niin 2009! Näyttelijä Sacha Baron Cohen jatkaa Borat -komediahittinsä jälkeen seuraavalla hahmollaan, Brünolla, teattereissa 10. heinäkuuta. Brüno, joka nähtiin ensin Baron Cohenin “Da Ali G Show’ssa”, on nyt saanut oman elokuvansa, joka on hillittömin komedia jonka tulet näkemään HYVIN pitkään aikaa! Se ei ole vain komedia, vaan myös sosiaalinen kokeilu Amerikasta homofobisena kansakuntana.

Elokuvan synopsis (spoiler alert!)

Naurettavan prameileva gay itävaltalainen muotitoimittaja Brüno haluaa tulla kuuluisaksi, hinnalla millä hyvänsä. Hän rakastaa Milanon muotimessuja, tunkee sinne velcro-puvussa Pradan catwalkille, pidätetään ja karkotetaan Euroopan muotiyhteisöstä. Hän ajattelee että nyt on “aika lyödä läpi LA:ssa”. Hänen uskollinen kameramiehensä Lutz, jota esittää ruotsalainen näyttelijä Gustaf Hammarsten, seuraa häntä LA:han, mutta vaikka Brüno yrittää kaikkensa (jopa haastattelee Paula Abdulia käyttäen meksikolaisia puutarhatyöntekijöitä huonekaluina!), ei menesty LA:ssa niin hyvin kuin oli toivonut. Hän miettii, että jos olisi enemmän U2:n Bonon kaltainen osallistuen hyväntekeväisyyteen, se saattaisi tepsiä. Hän matkustaa Lähi-itään, missä rauhanneuvotteluissa sekoittaa Hamasin “hummusiin” ja matkalla takaisin adoptoi mustan lapsen Afrikasta. No, oikeastaan hän vaihtaa vauvan kulutushyödykkeeseen…

Brünolla ja kameramies Lutzilla on suhde, joka menee pieleen ja Brüno häipyy äkillisesti useiksi kuukausiksi. Hän haluaa tulla heteroksi, koska ilmeisesti Hollywoodissa pitää olla hetero menestyäkseen – sellainen kuin Kevin Spacey, Tom Cruise ja ne muut. Siksi Brüno menee homoja vihaavaan Alabamaan muuttaakseen seksuaalista suuntaustaan ja kokeilee erilaisia juttuja: liittyy armeijaan, hengaa punaniskojen kanssa metsästysreissuilla, tapaa papin joka käännyttää homoja, menee mukaan parinvaihtajien pippaloihin jne.

… ja lopulta Brünosta tulee kuuluisa… muttei aivan niin kuin kuvittelisit!

Borat was so 2006

Tietoja elokuvasta

Suomenkielinen nimi:
BRÜNO

Originaali nimi:
BRÜNO

Ohjaus:
Larry Charles

Näyttelijät:
Sacha Baron Cohen, Gustaf Hammarsten

Käsikirjoitus:
Sacha Baron Cohen

Tuotanto:
Sacha Baron Cohen Anthony Hines Monica Levinson

Tuotantovuosi:
2009

Tuotantomaa:
US

Studio:
Media Rights Capital

Ensi-ilta:
10.7.2009

Genre:
Komedia

Kesto:
1h 23min

Kuvia elokuvasta

Top