YÖSYÖTTÖ-ELOKUVALLA 24 900 KATSOJAA AVAUSVIIKONLOPPUNAAN

Marja Pyykön ohjaama Yösyöttö-elokuva on saanut avausviikonloppunaan huikeat 24 900 katsojaa. Ennakoineen elokuva on saanut tähän mennessä kaikkiaan 26 070 katsojaa. Lukuihin on laskettu mukaan ainoastaan Filmikamarin tilastointikäytännön mukaiset katsojat.

Elokuvaa on  esitetty useilla paikkakunnilla vaihtoehtoisissa esityspaikoissa. Esityspaikat löytyvät täältä: www.nordiskfilm.fi/yosyotto. 

Elokuvan tuottaja, Solar Filmsin Markus Selin kommentoi harvinaislaatuista tulosta seuraavasti: ”Viikonlopun tulos oli erinomainen. Vertasimme samaa kohderyhmää olevien elokuvien avaustuloksia  ja arvioimme, että normaalilevityksessä Yösyöttö olisi saanut noin 45 000 – 55 000 katsojaa. Näissä olosuhteissa olemme tyytyväisiä ja kiitollisia kaikille katsojille. Meitä ilahduttaa myös, että niin monet ovat nähneet vaivaa ja etsineet vaihtoehtoisia teattereita ja esityspaikkoja. Toivottavasti loputkin katsojat löytävät tiensä elokuvan ääreen.”

Finnkino ei ole tullut vastaan vaatimuksissaan, joten elokuvaa ei nähdä edelleenkään Finnkinon teattereissa. Yösyöttö tullaan siis näkemään Finnkinon paikkakunnilla korvaavissa teattereissa ainakin tämän viikon aikana. Elokuvan esityspaikoista tiedotetaan ennen ensi viikonloppua erikseen.

Solar Filmsin elokuva Yösyöttö perustuu Eve Hietamiehen suosittuun, samannimiseen romaaniin. Elokuvan päärooleja näyttelevät Petteri Summanen ja Marja Salo. Muissa rooleissa nähdään mm. seuraavat näyttelijät:  Ria Kataja, Marjaana Maijala, Niko Saarela, Juha Muje, Ulla Tapaninen, Hannele Lauri, Anna-Maija Tuokko, Pihla Viitala, Lauri Tilkanen, Jaana Saarinen, Minttu Mustakallio, Leea Klemola, Ona Kamu, Ada Kukkonen ja Santeri Helinheimo Mäntylä.

Elokuvan käsikirjoitus on ohjaaja Marja Pyykön ja kirjailija Marko Leinon käsialaa. Elokuvan ovat tuottaneet Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film.

Koko Suomen esityspaikat ja ajat ovat nähtävissä Nordisk Filmin verkkosivuilla osoitteessa www.nordiskfilm.fi/yosyotto

Katso täältä vastikään julkaistu kohtaus elokuvasta.
https://www.youtube.com/watch?v=gWd4P9Z4EPs

Katso trailer täältä.
https://www.youtube.com/watch?v=VP3uTdgZSYE

www.solarfilms.com
www.nordiskfilm.fi
facebook.com/SolarFilmsInc
facebook.com/Yosyotto
http://www.nordicfilmfest.org/official-selection-2017/
www.nordiskfilm.fi/yosyotto

 


YÖSYÖTTÖ-ARVIOITA

*****
“Yösyöttö on älykkäällä tavalla kirpeän suloista draamakomediaa.”
SmackTheJack.net / Jukka L. Savolainen

“Täyteläisen täydellistä komediaa ja ripaus tragiikkaakin.”
Karjalainen / Jussi Virratvuori

__________________________________________________________

****

“Tunteellinen komedia kertoo paljon perhe-elämästä.”
Helsingin Sanomat / Taika Dahlbom

__________________________________________________________

“Yösyöttö on elämänmakuinen komedia yksinhuoltajaisän vauvavuodesta.”
Seura / Päivi Ekola

“Sujuvassa elokuvassa osaset loksahtavat kohdalleen, kuten nyt.”
Metro / Tero Toivanen

“Yksinhuoltaja-Antti (Petteri Summanen) on hehkuvan lämmin ja hersyvän hauska jätkä.”
Etelä-Saimaa / Timo Alho

“Petteri Summanen on suvereeni ja kannattelee elokuvaa alusta loppuun.”

Seiska/Katso / Anuliina Liukkonen

“Elokuva tarjoaa samaistumispintaa jokaiselle, joka on kerran astunut vanhemmuuden tivoliin ja hyvästellyt omat tarpeensa.” Eeva / Sanna Wallenius

“Yllättää positiivisesti”
Turun Sanomat / Päivi Valotie

SYNOPSIS

Komedia miehestä, joka jää vauvan kanssa kaksin. “Hyvästi seksi, baari-illat ja juttukeikat. Tervetuloa puklurätti, äidinmaidonvastike ja Teletapit. Mutta mistä hitosta tällainen äijä löytää ne kivikautiset äitigeenit?”

Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.

Top