Varasto 2 oli viikonlopun katsotuin kotimainen elokuva

Taru Mäkelän ohjaama Varasto 2 oli avausviikonloppunaan Suomen elokuvateattereiden katsotuin kotimainen elokuva. Viikonlopun aikana elokuvan näki 19 366 katsojaa.

Yleisö löysi tiensä Varasto 2 -elokuvan pariin viikonloppuna. Elokuvan näki perjantain ja sunnuntain (16.-18.2.) välisenä aikana 19 366 katsojaa. Ensimmäinen Varasto-elokuva sai vuonna 2011 vastaavana ajanjaksona avausviikonloppunaan 18 299 katsojaa. Ennakkonäytökset mukaan luettuna Varasto 2:n tähänastinen katsojamäärä on 19 738.

Karitan ja Rouskun epätavallinen rakkaustarina huipentui edellisessä Varasto-elokuvassa yhteisen lapsen syntymään. Nyt pariskunnan elämää sulostuttava tytär on jo teini-iässä ja varastohommat Rouskun kohdalta alkavat olla ohi. Rousku ja Raninen pakenevat työttömyyttään perustamalla rakennusalan yrityksen. Ammattitaidottomuus ei ole este ja kirjanpitokin on kunnossa, kun Rouskun anoppi hoitelee asiat.

Varasto 2 -elokuvan rooleissa nähdään mm. Minttu Mustakallio, Kari-Pekka Toivonen, Aku Hirviniemi, Emilia Karilampi, Hannele Lauri, Vesa Vierikko, Juha Muje ja Esko Salminen.

 

 

Top