Uuden Kiljuset! -elokuvan virallinen trailer on julkaistu – kovaääninen perhe saa koko Helsingin sekaisin

Hyväntuulinen koko perheen elokuva Kiljuset! saa ensi-iltansa 18.2.2022. Elokuvan virallinen trailer on nyt julkaistu. Elokuvan pääosissa nähdään Mimosa Willamo, Ylermi Rajamaa, Hugo Koivulehto ja Nino Kröger.

Kiljuset! -elokuvassa lämminhenkinen, mutta kovaääninen perhe lähtee juhlimaan perheen poikien Mökön ja Lurun syntymäpäivää Helsinkiin. Pulla-koira onnistuu hullunkurisissa olosuhteissa sekoittumaan presidentin koiraan, ja soppa on valmis.

Elokuvan pääosarooleja näyttelevät Mimosa Willamo, Ylermi Rajamaa, Hugo Koivulehto ja Nino Kröger. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Tommi Korpela, Elena Leeve ja Amira Khalifa. 

Katso elokuvan trailer alta.

 

Kiljuset! -elokuva saa ensi-iltansa 18.2.2022. Elokuvan on ohjannut Reetta Huhtanen, ja sen ovat käsikirjoittaneet John Lundsten ja Jenny Dahlström. Kiljuset! tuottaa TACK Films Oy ja sen levittää Nordisk Film.

SYNOPSIS

Kiljuset! kertoo mekkaloivasta mutta hyväsydämisestä perheestä, joka pitää yhtä vaikka mitä tapahtuisi – ja vaikka mitä tapahtuu. Perheen kaksospoikien syntymäpäivä kuljettaa Kiljuset Helsinkiin, jossa Pulla-koira vaihtuu vahingossa presidentin koiran kanssa päittäin aiheuttaen yleishälytyksen. Pojat Mökö ja Luru singahtavat pelastamaan Pullaa samalla kun pelottomat isä ja äiti Kiljunen ottavat kaupungin haltuun maalta, mereltä ja ilmasta käsin.

TACK Films on helsinkiläinen elokuva- ja tv-tuotantoyhtiö, jonka tuotantoja ovat mm. antologiasarja Maanantai (Elisa Viihde Viaplay), lasten tv-sarja Jönneli (Yle / Pikku Kakkonen) sekä lyhytelokuva Katto, joka voitti erikoismaininnan Cannesin elokuvajuhlilla 2017 sekä Suomessa parhaan lyhytelokuvan Jussi-palkinnon.

Nordisk Film on Suomen johtava kotimaisten elokuvien levittäjä, sekä Pohjoismaiden suurin elokuvien, tv-ohjelmien ja pelien jakelija. Yhtiö toimii myös PlayStationin maahantuojana sekä Pohjoismaissa että Baltian maissa. Nordisk Film on perustettu vuonna 1906 ja on maailman vanhimpia edelleen toimivia alan yrityksiä. Nordisk Film on osa Egmont-konsernia, joka on Euroopan johtavia mediayhtiöitä.

Top