Elokuvateattereissa 2020

Tulevia kotimaisia elokuvia

Elokuvateattereissa 2020

Tietoja elokuvasta

Ohjaus: Jay Roach

Käsikirjoitus: Charles Randolph

Näyttelijät: Margot Robbie, Charlize Theron, Nicole Kidman

Genre: Draama

Kesto:

Tuotantomaa: Kanada / Yhdysvallat

Tuotantovuosi: 2019

Ikäraja

Se mieletön remppa

SE MIELETÖN REMPPA -elokuvassa Kiti Kokkosen ja Sami Hedbergin esittämä pariskunta, Maija ja Jalmari¸ perii unelmiensa talon. Hetken aikaa he elävät siinä uskossa, että onni potkaisi heitä oikein kunnolla. Mutta: talovanhus vaatiikin pientä remppaa. Pian pariskunta huomaakin olevansa keskellä kaikkien aikojen remonttisoppaa.

Se mieletön remppa kuvattiin Suomessa ja Virossa viime kesänä ja ensi-iltaan se tulee 19. helmikuuta 2020. Elokuva on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotantoa ja sen levittää Nordisk Film. Elokuvan tuottavat Aleksi Hyvärinen, Jukka Helle ja Markus Selin. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Atle Antonsenin ja Arild Fröhlichin menestyskomedian Norske Byggeklosser pohjalta Taneli Mustonen ja Aleksi Hyvärinen.

ELOKUVATEATTEREISSA 19.2.2020

Seurapeli

Seurapeli on Jenni Toivoniemen käsikirjoittama ja ohjaama komediaelokuva nuoruuden loppumisesta, ystävyydestä ja rakkaudesta. Elokuvan pääosissa nähdään Emmi Parviainen, Laura Birn, Samuli Niittymäki, Eero Milonoff, Christian Hillborg, Iida-Maria Heinonen, Paula Vesala ja Paavo Kinnunen. Seurapeli-elokuvan kuvaukset ovat alkaneet ja se saa ensi-iltansa vuonna 2020.

Teiniaikojen ystäväpiiri kokoontuu viettämään nostalgista viikonloppua idyllisessä merenrantahuvilassa juhlistaen Mitzin (Emmi Parviainen) yllätyssyntymäpäiviä. Mitzi ei ilahdu yllätyksestä, sillä hän on muiden tietämättä juuri eronnut. Jännitteinen tilanne saa uuden käänteen, kun Mitzin paras ystävä Veronika (Laura Birn) tuo yllättäen paikalle  poikaystävänsä, joka on ruotsalainen Hollywood-elokuvatähti.

Mitzin kriisi ajaa hänet käynnistämään seurapelin, joka yllättäen saa ystäväpiirin vanhat voimasuhteet ja ihmissuhdepelit kärjistymään äärimmilleen. Pelin myötä ystävyksistä kuoriutuu epätoivoisia roolileikkijöitä, ja lopulta kukaan ei enää tiedä kuka rakasti ketä, ja kenen kanssa pitäisi sänkynsä jakaa.

ELOKUVATEATTEREISSA SYKSYLLÄ 2020

Pahanhautoja

12-vuotias Tinja on kiltti voimistelija, täyden kympin tyttö. Hänellä on täydellinen perhe: isä, äiti ja pikkuveli Matias, jonka kanssa Tinja esiintyy äidin suositussa “Onnellinen arki” -videoblogissa. Tinjan täydelliseen maailmaan tulee kuitenkin särö hänen nähdessään äidin suutelevan vierasta miestä. Äiti pyytää Tinjaa pitämään asian salaisuutena, tyttöjen kesken.

Tinja löytää linnun munan, jonka hän vie kotiinsa. Päivisin Tinja ylläpitää täydellisyyden kulissia ja öisin muna kasvaa hänen vierellään. Kun äiti tunnustaa Tinjalle olevansa ensimmäistä kertaa elämässään rakastunut, munasta kuoriutuu Tinjan kokoinen hirviö; puoliksi lintu ja puoliksi ihminen. Tästä käynnistyy Tinjan ja hirviöolennon välinen yhteinen rinnakkaiselo ja matka, jonka määränpäästä ei ole tietoa.

ELOKUVATEATTEREISSA SYKSYLLÄ 2020

Elokuvateattereissa 2020

Top