Taru Mäkelän joulukomedia Kulkuset kulkuset nousi viidennellä esitysviikollaan Suomen katsotuimmaksi elokuvaksi

Menestysohjaaja Taru Mäkelän Kulkuset kulkuset -joulukomedia nousi viidennellä esitysviikollaan Suomen katsotuimmaksi elokuvaksi. Lokakuun lopussa ensi-iltansa saanut Kulkuset kulkuset on kerännyt jo lähes 50 000 katsojaa, ja lähestyvän joulun odotetaan vauhdittavan kiinnostusta entisestään.

 

Huikealla näyttelijäkaartilla tähditetty joulukomedia Kulkuset kulkuset kertoo kahden erilaisen suvun ensimmäisestä yhteisestä jouluaatosta, joka lähtee raiteilta heti kättelyssä. Elokuva jatkoi nousuaan toista viikkoa peräkkäin Suomen katsotuimpien elokuvien listalla, ja kiipesi 1.12. päättyneen viikon kärkielokuvaksi.

 

Ohjaaja Taru Mäkelä iloitsee elokuvan menestyksestä.

 

“Tämä kattaus on tehty täydellä energialla. Laitettiin parhaat sortit joulupöytään. Se tekee iloiseksi, että nämä herkut myös maistuvat”, Mäkelä sanoo.

 

Tuotantoyhtiö Don Filmsin Aleksi Hyvärinen odottaa lähestyvän joulun tuovan elokuvalle yhä enemmän katsojia, joita on tähän mennessä kertynyt 48 850.

 

“On todella harvinaista, että elokuva lähtee tällaiseen nousuun vielä viikkoja ensi-iltansa jälkeen. Se kertoo, että Kulkusista on toden teolla tykätty ja sana hauskasta joululeffasta kiirii nyt joka puolella maata.”, Hyvärinen kertoo.  “Elokuvan nähneet suosittelevat sitä kavereilleen ja puskaradion vaikutus alkaa näkyä. Odotamme innolla tulevia jouluviikkoja!

 

Elokuvan kahden kirjavan suvun rooleissa loistavat Christoffer Strandberg, Antti Tuomas Heikkinen, Martti Suosalo, Pirkko Hämäläinen, Sari Siikander, Eeva Litmanen, Ali Jahangiri, Kreeta Salminen, Alex Anton ja Sonja Salminen.

Fanitapaaminen Christoffer Strandbergin kanssa lauantaina 3.12. Helsingissä

 

Kulkuset kulkuset -elokuvan päätähdistä näyttelijä Christoffer Strandberg on lauantaina 3.12. Finnkino Tennispalatsissa fanitapaamisessa. Salissa 3 klo 17.45 alkavaan näytökseen tulijoilla on mahdollisuus tavata Strandberg, ja ottaa tämän kanssa yhteiskuvia ennen näytöstä klo 17.30. Lippuvaraukset Finnkinon sivuilta.

 

Kulkuset kulkuset sai ensi-iltansa 28.10., ja on elokuvateattereiden valkokankailla kautta maan.

Kulkuset kulkuset -elokuvan on tuottanut Don Films tuottajanaan Aleksi Hyvärinen, ja sen levittää Nordisk Film. Rahoittajina toimivat mm. Suomen elokuvasäätiö, MTV ja Nordisk Film. Kulkuset kulkuset perustuu alkuperäisteokseen En underbar jävla jul (ohjaus: Helena Bergström, tuotanto: Sweetwater Production). Käsikirjoituksen on alkuperäisestä sovittanut Kristofer Gummerus.

Top