Tältä näyttää Eden – kesän ensi-iltaelokuvan ensimmäinen teaser on julkaistu

Ulla Heikkilän esikoispitkä elokuva EDEN vie katsojat rippileirille keskelle kauneinta kesää. Leiriviikko on täynnä yllätyksiä, draamaa, rakkautta ja jääräpäisyyttä. Kuinka olla osa joukkoa ja silti säilyttää itsensä? Ohjaaja Ulla Heikkilän elokuvan ensimmäinen teaser-trailer on nyt julkaistu. Eden saa ensi-iltansa heinäkuussa 2020. 

Ohjaaja-käsikirjoittaja Ulla Heikkilää on aina kiehtonut ripari aiheena.

”Nuorista kertovaa ja nuorille suunnattua elokuvaa on ollut ihan mahtava tehdä. Nuoruushan on ikään kuin tiivistettyä ihmisyyttä: samaa kuin aikuisuus, mutta niin että siihen ei ole vielä ehtinyt tottua. Rakastan teini-iän tiettyä ehdottomuutta, joka on liikuttavaa ja hauskaa samaan aikaan. Ja oikeastaan olen itsekin edelleen todella teini.”

Elokuva tuo valkokankaalle joukon uuden sukupolven lahjakkuuksia, joiden näyttelijäntyötä on saatu seurata niin tv-sarjoissa kuin elokuvissa: Aamu Milonoff (Tyttö nimeltä Varpu, Hölmö nuori sydän), Jussi-palkittu Linnea Skog (Tyttö nimeltä Varpu, Teräsleidit), Bruno Baer, Amos Brotherus (M/S Romantic, Tuntematon mestari) ja Jere Ristseppä (Hölmö nuori sydän). Rippileirin aikuisten rooleissa nähdään Jussi-palkittu Satu Tuuli Karhu (Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja, Marian paratiisi), kolmella miespääosan Jussilla palkittu Tommi Korpela (mm. Tyhjiö, Ikitie, Häiriötekijä, Kätilö) ja Irina Pulkka (Tie pohjoiseen, Nousukausi).

Katso elokuvan teaser alta

 

EDEN saa ensi-iltansa 31.7.2020. Elokuvan tuottaa Miia Haavisto / Tekele Productions Oy ja sen levittää Nordisk Film.

SYNOPSIS:

Viikon mittainen rippileiri keskellä kauneinta kesää ja kolme nuorta. Itsevarma älykkö Aliisa, seurueensa keskipiste Jenna ja hiljainen ja herkkä Panu joutuvat leirillä vastatusten itsensä, muiden ja vähän järjestelmänkin kanssa. Vanhemmat ovat jossakin kaukana vaatimuksineen, odotuksineen ja juhlajärjestelyineen. EDEN on elokuva aikuistumisesta, vapaudesta ja suurista tunteista – ihmeitä unohtamatta.

Top