SMURFFIT 10 Kamala lumipeto

Elokuvasta lyhyesti

1. Suurennusseos & Pahanilmansmurffi
Välkky valmistaa suurennusjuomaa, joka suurentaa Pattismurffin ihmisen
kokoiseksi. Kasvanut muskelimies vangitsee Velhon ja vie hänet Smurffikylään. Suursmurffi joutuu käyttämään taikuuttaan, jotta Rontti jahtaa isäntänsä takaisin linnaan. Käteväsmurffi kehittää sääkoneen, jolla smurffit voivat säädellä luonnonvoimia. Ei ole helppoa päättää sitä, pitäisikö auringon paistaa tai sateen ropista. Pian kone lämpenee niin, että se räjähtää ilmaan!

2. Robottismurffi
Käteväsmurffi keksii Kellokaulan eli robotin, joka hoitaa kaikki likaiset työt. Välkky ohjelmoi sen uudestaan, ja se poistuu Smurffikylästä. Kellokaula lähtee kaukaiseen linnaan. Nuori prinssi suostuttelee sen palaamaan smurffien luokse, jotta nämä voivat auttaa häntä nousemaan kuningaskunnan
valtiaaksi.

3. Smurffattu paratiisi & Kamala lumipeto
Laiskasmurffi unelmoi olevansa paratiisisaarella. Hänen ei enää tarvitse välittää töistä, joita Suursmurffi yleensä määrää hänet tekemään. Hänen unelmansa muuttuu painajaiseksi, eikä työnteko olekaan enää niin ikävää… Välkky ystävineen suunnittelee matkustavansa Jäävuorelle etsimään harvinaista lumikukkaa Suursmurffille. He kohtaavat kauhistuttavan lumihirviön. Vasta Smurffiinan hurmaava käytös saa inhottavan lumimiehen näyttämään suloisen puolensa.

4. Smurffin lähde
Smurffit ovat löytäneet ikuisen nuoruuden lähteen. Sitä vartioi ilkeä peikko, joka varastaa Suursmurffin taikakirjan. He suostuttelevat Velhoa tulemaan apuun, mutta hän matkustaa heti lähteelle nuoruuden perässä. Peikko ja Velho käyvät pian toistensa kimppuun, ja sillä aikaa smurffit varastavat taikakirjan ovelasti takaisin.

Tietoja elokuvasta

DVD

Genre:
LASTEN PIIRRETTY

Kieli:
Suomi, ruotsi, tanska, norja

Top