Mummonkaatajat

Elokuvasta lyhyesti

Cal ja Lenny ovat kaksi toivottoman saamatonta tyyppiä, jotka eivät lakkaa jahtaamasta omaa Amerikkalaista Unelmaansa: nyt kaivataan todellista rakkautta, poreallasorgioita ja tonneittain riihikuivaa käteistä. Mutta laiskanpulskeilla jannuilla ei oikein ole ihmeempiä mahdollisuuksia ponnistaa tähtiin. Sitten Cal ja Lenny kehittävät idioottivarman suunnitelman: talutetaan vihille pari haudan partaalla hoippuvaa vanhaa mutta rahassa marinoitua harppua ja sitten vaan odotetaan, että daamit potkaisevat tyhjää! Mutta mahtavatko mokomat mammonamummot ymmärtää yskän ja väistyä sovinnolla pilven reunalle? Onnenonkijat saavat tuta, että vanhojen rouvien hoksottimissa ei totisesti ole mitään vikaa!

National Lampoon -jengi on palannut kehiin taatusti yllättävän komediauutuuden kera – tässä leffassa kaikkein tavoitelluimmat pimut ovat isoäidin ikäisiä! Leffaa tähdittävät CHRIS OWEN (American Pie) ja WILL FRIEDLE (Troija) lähtevät haku päällä vanhainkotiin, mutta Playboy-pupu NIKKI
ZIERING kääntää nuorten kollien päät aina tarvittaessa. Nuoruus ja hulluus, vanhuus ja pähkähulluus… tämä kiikkutuolikomedia tarjoaa viimeisen päälle viihdyttävät kyydit!

Tietoja elokuvasta

Ohjaus:
Gary Preisler

Näyttelijät:
Will Friedle, Chris Owen, Louise Lasser, Renée Taylor, Nikki Ziering

DVD

Genre:
Komedia

Kieli:
Englanti

Top