Lucky Break – kalterit kumoon

Elokuvasta lyhyesti

PETER CATTANEO valloitti koko maailman hurmaavalla komediallaan ”Housut pois”, jossa Englannin urokset päätyivät esittelemään karuja sulojaan. Nyt ohjaaja on palannut kutittamaan katsojien nauruhermoja. Ensin lähtivät housut. Nyt taipuvat kalterit!

Jimmy Hands on vankilassa. Edessä on 12 vuotta vettä, leipää…ja musikaaleja. Vangit nimittäin päättävät pistää pystyyn ylvään musikaalituotannon amiraali Nelsonin elämästä – ja Jimmy sopii päärooliin kuin valettu. Vankilanjohtaja myhäilee tyytyväisenä: kerrankin vangit käyttävät energiaansa johonkin hyödylliseen. Mutta Jimmy on pikkurikollinen, joka sulattelee kakkua pankkiryöstöstä. Miten mies mahtaa pärjätä parrasvaloissa? Jimmy ei aio jäädä nimikirjoituksia jakelemaan esityksen jälkeen: hän päättää käyttää musikaalia kulissina ja karata!

Jimmyn roolissa nähdään JAMES NESBITT (tv-sarja ”Rimakauhua ja rakkautta”, ”Lottovoittaja Ned”) ja hänen sellikaveriaan Cliffiä esittää TIMOTHY SPALL (”Vanilla Sky”, ”Rock Star”). OLIVIA WILLLIAMS (”Kuudes aisti”, ”Ritarin tarina”) esittää näyttävää laitostarkastajaa ja vankilanjohtajan murheet kantaa miehekkäästi CHRISTOPHER PLUMMER (”The Insider – sisäpiirissä”, ”Kaunis mieli”).

Tietoja elokuvasta

Ohjaus:
Peter Cattaneo

Näyttelijät:
James Nesbitt, Christopher Plummer, Olivia Williams, James Nesbitt, Bill Nighy, Christoffer Plummer

VHS

DVD

Genre:
Komedia

Top