LEGO STAR WARS – NEW YODA JAKSOT 4-7

Elokuvasta lyhyesti

”Toimintaa, saat sinä…” Monta hauskaa ja jännittävää seikkailua – LEGO® Star Wars™: The New Yoda chronicles!

Jakso 4 PAKO JEDITEMPPELISTÄ:
Lapsellisen käytöksensä takia Luke ystävineen on joutua Darth Vaderin kynsiin. Tämän nähtyään Yoda ja Obi-Wanin haamu päättävät jatkaa Luken koulutusta kaivamalla esiin viimeiset JEDI-HOLOKRONIT. Ensin he kuitenkin muistelevat jännittävää ryöstöä, jonka avulla holokronit onnistuttiin hakemaan temppelistä Imperiumin alkuvaiheissa.

Jakso 5 HOLOKRONIJAHTI:
Obi-Wan kertoo Lukelle jedi-holokroneista ja kehottaa häntä lähtemään kohti Tatooinea, missä niitä on piiloteltu vuosien ajan. Hyvisten harmiksi myös Darth Vader on holokronien kintereillä. Seuraa raivokas kilpajuoksu kohti haudattuja holokroneja. Ja Vader ehtii perille ensin.

Jakso 6 HYÖKKÄYS CORUSCANTIIN:
Holokroneihin tallennettujen tietojen avulla Keisari hyökkää armotta kapinallisia auttaneita planeettoja vastaan. Luke ymmärtää, että jäljellä on vain yksi keino: on hyökättävä uhkarohkeasti Coruscant-planeetalle ja ryöstettävä holokronit takaisin. Lopuksi Luke kerää kaiken rohkeutensa ja tuhoaa holokronit, jottei keisari voi enää hyödyntää niitä. Luke ei kuitenkaan tiedä, että R2-D2 on onnistunut pelastamaan yhden holokronin
– jonka ”tähtenä” on nuori Anakin Skywalker.

Jakso 7 SKYWALKEREIDEN TAISTELU:
Holokronien tuhoutumisesta raivostunut Keisari lähettää Darth Vaderin laivueineen kostomatkalle: tavoitteena on etsiä ja listiä Luke. Viimeinen holokroni antaa Lukelle kuitenkin lisävoimia. Hän kokeilee isänsä Anakinin vuosia sitten tekemää uskaliasta temppua. Anakinin tapaan Luke houkuttelee Vaderin ja Imperiumin laivueen ansaan, joka saattaa nostaa kapinalliset vallankahvaan… tai johtaa täydelliseen katastrofiin.

Tietoja elokuvasta

DVD

VOD

Genre:
Animaatio

Kieli:
Suomi

Top