LEGO NINJAGO 10

Elokuvasta lyhyesti

JAKSO 40: LOITSU
Nyalla on todisteita Chenin juonesta. Chen usuttaa kilpailijat Nyan perään lupaamalla auttaa voiton saamisessa. Ninjojen on nyt päästävä Nyan luo ennen muita. Lloyd keksii, että Chenin tavoitteena on varastaa kaikkien voimat ja viimeisteillä loitsu. Chen aikoo muuttaa palvojansa anacondraisotureiksi ja tuoda käärmesodan takaisin.

JAKSO 41: UNOHDETTU ELEMENTTI
Jäljelle jääneiden kilpailijoiden voimien varastamisen jälkeen Chen
tarvitsee vain Lloydin voiman loitsun viimeistelemiseen. Chen tietää, että hänen tyttärellään on tunteita Kaita kohtaan, joten Chen yrittää värvätä Kain lupaamalla paljastaa salaisuuksia tämän vanhemmista. Samalla Lloyd yrittää pelastaa ninjat ja joutuu vastatusten Chenin kanssa.

JAKSO 42: KÄÄRMEKEINOJA
Chen ei onnistunut palauttamaan käärmesotaa, mutta Clousen mukaan on
olemassa toinenkin keino – Chenin tyttärellä on kyky imeä kohtaamiensa taistelijoiden voimia itseensä, joten
hän voi viimeistellä seremonian. Isän todellinen luonto paljastuu myös Skylorille, ja hän onnistuu lähettämään
hätäviestin ninjoille.

JAKSO 43: KAIKKIEN AIKOJEN PELKO
Ninjat yhdistävät voimansa Wun kanssa ja pyytävät apua kutistuneelta Pythorilta pysäyttämättömien anacondraiden kukistamiseksi. Ennen kuin he saavat vastauksia, anacondrait ja Chen sieppaavat Pythorin ja tekevät Pythorin myrkyn avulla palvojien muodonmuutoksesta anacondraisotureiksi pysyvän.

JAKSO 44: VANHIMPIEN KÄYTÄVÄ
Ninjat ja taistelijat löytävät strategisen sijainnin, Vanhimpien käytävän, jossa he voivat vielä yrittää kukistaa Chenin anacondraiarmeijan… mutta uuden Kohtalon Aluksenkaan avulla he eivät ole tarpeeksi vahvoja. Onneksi Pythor pääsee pakenemaan Chenin kynsistä
ja saa selville, että loitsukirjassa on yksi loitsu, joka voi lopettaa sodan, vaikkakin kohtalokkain seurauksin.

Tietoja elokuvasta

DVD

VOD

Genre:
Animaatio

Kieli:
Suomi

Top