LEGO NEXO KNIGHTS JAKSOT 6-10

Elokuvasta lyhyesti

Futuristisessa maailmassa joukko kokemattomia ritareita taistelee pahansuopaa hovinarria vastaan kadonneiden maagisten kirjojen hallinnasta…Mitä itse asiassa pitäisi tehdä, kun ilkeä hovinarri yrittää varastaa maagisia voimia sisältävät kirjat ottaakseen kuningaskunnan haltuunsa? Yksinkertaista: kutsutaan apuun joukko kokeneita ritareita, jotka kukistavat lurjuksen, pelastavat valtakunnan ja palauttavat kiusalliset kirjat kuninkaallisen velhon kirjastoon.

JAKSO 6:
Kun Lance saa pääroolin klassikkofilmin “Ned Knightly ja Kultainen linna” uudessa versiossa, hän ei osaa odottaa, että Jestro ja hänen hirviönsä sekaantuisivat kuvauksiin ja pilaisivat hänen tähtiroolinsa.

JAKSO 7:
Ritarit joutuvat labyrinttiin etsimään Petoksen kirjaa. Pääsevätkö he siihen käsiksi vai pettääkö se heidät kerta toisensa jälkeen?

JAKSO 8:
Näyttää siltä, että NEXO-Knights hyökkäilee kyliin pitkin valtakuntaa! Mutta miksi? Salaperäinen Musta ritari ilmestyy puolustamaan kyliä NEXO-roistoilta!

JAKSO 9:
NEXO-Knights joutuu taistelemaan Jestron tuhoojahirviöitä vastaan, jotka hyökkäävät joka puolella valtakuntaa. Mutta Merlok haistaa ansan…onko hän oikeassa?

JAKSO 10:
Aaron kiiruhtaa halki valtakunnan kootakseen NEXO-Knights-ritarit, kun Jestro ja hänen tuhoojahirviönsä
hyökkäävät kuninkaanlinnaan. Ritareiden on ehdittävä ajoissa pääkaupunkiin, muuten Jestro pääsee valtaan!

Tietoja elokuvasta

DVD

VOD

Genre:
ANIMAATIO

Kieli:
suomi, ruotsi, norja, tanska

Top