LEGO NEXO KNIGHTS JAKSOT 1-5

Elokuvasta lyhyesti

Futuristisessa maailmassa joukko kokemattomia ritareita taistelee pahansuopaa hovinarria vastaan kadonneiden maagisten kirjojen hallinnasta…Mitä itse asiassa pitäisi tehdä, kun ilkeä hovinarri yrittää varastaa maagisia voimia sisältävät kirjat ottaakseen kuningaskunnan haltuunsa? Yksinkertaista: kutsutaan apuun joukko kokeneita ritareita, jotka kukistavat lurjuksen, pelastavat valtakunnan ja palauttavat kiusalliset kirjat kuninkaallisen velhon kirjastoon.

JAKSO 1:
Kun kuninkaallinen narri Jestro löytää Hirviökirjan, kaaos valtaa Knightonin kuningaskunnan. Pystyvätkö
Ritariakatemian uunituoreet ritarit pelastamaan Knightonin?

JAKSO 2:
Ritarit ymmärtävät, että heidän on puolustettava valtakuntaa Jestron hirviöiltä ja yrittävät järjestäytyä, mutta ovat allapäin huomatessaan, että heidän tärkein tukensa – taikuri Merlok – on uhrannut itsensä pelastaakseen heidät.

JAKSO 3:
Kun Jestro hyökkää kaukaiseen kylään valtakunnan laidalla, NEXO Knights-ritarit miettivät, miten päästä sinne. Sitten Macy muistaa isänsä kuninkaallisen matkailuauton… ehkä sen voisi “tuunata” heidän omaan, “ritarilliseen” käyttöönsä?

JAKSO 4:
Kaaoksen kirjan avulla Jestro levittää, hmm… kaaosta ja yrittää siepata kuninkaan seurueen hyökkäämällä
kuninkaan junaan. Pystyykö NEXO Knights- ritarit tuomaan järjestystä kaaokseen ja pelastamaan kuninkaan?

JAKSO 5:
Jestro kutsuu Pelon kirjan avulla esiin Whiparellan, joka vangitsee ritarit synkkään metsään, missä he kohtaavat pahimmat pelkonsa.

Tietoja elokuvasta

DVD

VOD

Genre:
ANIMAATIO

Kieli:
suomi, ruotsi, norja, tanska

Top