LEGO NEXO KNIGHST JAKSOT 11-15

Elokuvasta lyhyesti

Jestro, Hirviökirja ja heidän hirviönsä ovat edelleen vapaalla jalalla ja aiheuttavat hävitystä kaikkialla kuningaskunnassa. Missään ei ole turvallista.

Etsiessään heltymättä kadonneita taikakirjoja heistä tulee jatkuvasti vahvempia, ja on vain ajan kysymys, milloin he pystyvät valloittamaan koko kuningaskunnan.

JAKSO 11: TAKAISIN KOULUUN
Kun NEXO Knightit ovat huolimattomia taistelussa Jestroa vastaan, Merlok 2.0 lähettää heidät takaisin Ritariakatemiaan. Ei pelkästään verestämään taitoja, vaan myös ottamaan selvää, mitä Jestro halajaa sen ylväistä saleista.

JAKSO 12: AHNEUSKO HYVE?
Kun Jestro ryövää Aurumvillen kylän Ahneuden kirjan avulla, hän ottaa samalla Lancen vanhemmat panttivangeikseen. Vaatelias ökyrikas pariskunta on kuitenkin liikaa jopa hirviöille.

JAKSO 13: RIIPPUVUUDEN KIRJA
Ritarit saavat tehtäväkseen suojella kuninkaan arvokasta Ned Knightly -sarjakuvalehteä Bookinghamin Ritari-conin aikana. Mutta kun kaikkialla pyörii naamiaisasuisia lapsia, tunnistavatko he oikean Jestron ja Hirviökirjan, kun he saapuvat paikalle?

JAKSO 14: KUNINKAAN TURNAJAISET
Kuninkaalle kateellinen Jorah Saitulius pitää ritareitaan – Yökaapuja – paljon parempina kuin NEXO Knighteja, joten hän haastaa kuningas Halbertin ottamaan ritareista mittaa kuninkaan syntymäpäiväturnajaisissa.

JAKSO 15: HIRVIÖKOKKI
Axl ja kokki Éclair joutuvat osallistumaan kokkikilpailuun estääkseen Jestroa saamasta näppeihinsä maan tulisimman chilin reseptiä.

Tietoja elokuvasta

DVD

VOD

Genre:
ANIMAATIO

Top