Johan Falk 4 – Leo Gaut

Elokuvasta lyhyesti

Göteborgissa on leimahtanut väkivaltainen kapakkasota. Kun erään ravintoloitsijan auto räjähtää alakoulun ulkopuolella, rikolliset ovat menneet liian pitkälle GSI-pomo Patrik Agrellin (MIKAEL TORNVING) mielestä; hän kun oli juuri vienyt lapsensa kyseiseen kouluun. Patrikin työtoverille Johan Falkille (JAKOB EKLUND) selviää, että yhden uhkailun kohteeksi joutuneen kapakan omistaa eräs tietty Leo Gaut (PETER ANDERSSON), jonka Johan passitti
telkien taa kymmenen vuotta aiemmin (elokuvassa SURMANJAHTI). Johan ottaa yhteyttä nykyisin lainkuuliaiseen Leoon saadakseen lisää tietoa. Siitä alkaa sarja välienselvittelyjä ja kostoiskuja, joiden vuoksi sekä Johan että Leo perheineen joutuvat vaikeiden ja armottomien päätösten eteen.
JOHAN FALK – LEO GAUT on realistinen, kivenkova ja kiihkeän jännittävä trilleri, jossa seurataan sekä poliisin eliittiyksikkö GSI:tä että Göteborgin kovimpia rikollisia. Elokuva on neljäs kuudesta uudesta Johan Falk -elokuvasta. GSI:n käyttämät toimintatavat ovat totta ja kuuluvat oikeiden erityisyksikköjen arkipäivään.

Tietoja elokuvasta

Ohjaus:
Richard Holm

Näyttelijät:
Jakob Eklund, Peter Andersson, Marie Richardson, Mikael Tornving, Jacqueline Ramel, Martin Aliaga

DVD

Genre:
Toimintatrilleri

Kieli:
Ruotsi

Top