Four Feathers – Valkoinen sulka

Elokuvasta lyhyesti

Harry Faversham (HEATH LEDGER) on asetovereidensa kunnioittama brittiupseeri. Huolettomat päivät sotilasakatemiassa ovat pian ohi, sillä brittien siirtomaalinnoitus joutuu sudanilaisten kapinallisten hyökkäyksen kohteeksi ja Harryn rykmentti saa käskyn siirtyä pikaisesti rintamalle. Ystäviensä ja kauniin morsiamensa suureksi järkytykseksi Harry jättää eroanomuksensa armeijasta. Nuori upseeri kieltäytyy pyörtämästä päätöstään ja joutuu häpeään yhteisön silmien edessä. Hänen lähipiirinsä lähettää hänelle neljä valkoista sulkaa, jotka symboloivat pelkuruutta. Mutta asiat eivät ole niin yksinkertaisia. Harryn paras ystävä Jack Durance ja koko muu rykmentti joutuu pian ahdinkoon ja Harry päättää auttaa tovereitaan kaikin keinoin. Palkkasoturi Abou Fatman avulla arabiksi naamioitunut Harry soluttautuu vihollisen linjojen läpi ja yhden miehen sankarillinen pelastusoperaatio voi alkaa.

“The Four Feathers – valkoinen sulka” on todellinen nuorten ja nousevien Hollywood-supertähtien esiinmarssi. HEATH LEDGER (“Ritarin tarina”, “Monster’s Ball”) on omiaan kunniantuntonsa kanssa kamppailevan Harry Favershamin roolissa. Oscar®-ehdokas KATE HUDSON (“Melkein julkkis”) esittää upseerin kihlattua. Jack Durancen roolissa nähdään loistava WES BENTLEY (“American Beauty”) ja Golden Globe -ehdokas DJIMON HOUNSOU on uskollinen aseenkantaja Abou Fatma. Ohjaaja
SHEKHAR KAPUR (Golden Globe -palkinto elokuvasta “Elizabeth”) vyöryttää katsojien eteen upean seikkailun, josta ei puutu ratsuja, ruudinsavua ja sapelinkalistelua. Uljaan sotanäyttämön sydämessä on tarina kunniasta ja ystävyydestä, joka ei tunne rajoja.

Tietoja elokuvasta

Ohjaus:
Shekhar Kapur

Näyttelijät:
Heath Ledger, Kate Hudson, Wes Bentley, Djimon Hounsou, Daniel Caltagirone, James Cosmo

DVD

Genre:
Seikkailu

Top