Family Man – Perhe on paras

Elokuvasta lyhyesti

Kolmetoista vuotta aikaisemmin nuori Jack Campbell lähti Lontooseen, luvaten rakkaalleen Katelle palata vuoden päästä. Näin ei kuitenkaan käy: Jackistä tulee ökyrikas liikemies, jolla riittää kauniita naisia ja nopeita urheiluautoja. Jack piiskaa firmansa työntekijöitä yhä hurjempaan työtahtiin, mutta hän vain vaatii alaisiltaan samaa kuin itseltään: täydellistä omistautumista bisnekselle. Jackin elämässä ei ole sijaa tunteilulle.

Eräänä aamuna Jack herää ja huomaa että luksushuvila on vaihtunut lähiökämppään ja Ferrari on vaihtunut käytännöllisen tilavaan perheautoon. Eikä siinä kaikki: kovin arkisen sängyn toisella puolella uinailee nuoruudenrakkaus Kate!

Kohtalon oikusta Jack saa uuden tilaisuuden: hänellä on todellinen näköalapaikka tavallisen, keskiluokkaisen lähiöperheen elämään. Supertähti Nicholas Cage (8MM, Face Off, Con Air) laajentaa roolisuoritustensa sarjaa tässä lämpimässä, romanttisessa komediassa. Katen roolissa nähdään upea Tea Leoni (Deep Impact, Pahat pojat) ja Don Cheadle (Operaatio Mars) esittää salaperäistä Cashiä, jonka ansiosta Jackin elämä saa uuden suunnan.

Tietoja elokuvasta

Ohjaus:
Brett Ratner

Näyttelijät:
Nicholas Cage, Tea Leoni, Don Cheadle, Jeremy Piven, Saul Rubinek

VHS

DVD

Genre:
Komedia

Top