Syksyn elokuvatapaus BOHEMIAN RHAPSODY saa Suomen ensi-iltansa 2.11. – lippujen ennakkomyynti alkaa tänään

Tämän syksyn odotetuimpiin elokuviin kuuluva Bohemian Rhapsody saa ensi-iltansa 2.11. Lippujen ennakkomyynti alkaa tänään. Bohemian Rhapsody on järisyttävä kunnianosoitus Queenin musiikille ja yhtyeen legendaariselle laulajalle Freddie Mercurylle, josta tuli yksi maailman rakastetuimmista viihdyttäjistä.

Queenin rakettimainen nousu, ikoniset kappaleet ja vallankumouksellinen soundi olivat kaikki vähällä tuhoutua, kun Mercuryn elämä lähti syöksykierteeseen. Yhtyeen voitokas paluu kulminoitui ikoniseen esiintymiseen Live Aid -konsertissa. Elokuvan pääosassa nähdään sensaatiomainen Rami Malek. Queen-yhtyeen kitaristi Brian May kertoo Malekin tehneen vaikutuksen heti ensitapaamisella.

”Ensitapaamisemme Ramin kanssa järisytti meitä. Pystyimme näkemään hänessä Freddien ja aistimaan hänen intohimonsa. Myös meitä muita bändin jäseniä näyttelevät kundit ovat uskomattomia, ja elokuvassa nähtävät esitykset kertovat siitä, että he todella elivät sen kaiken. He todella uskoivat olevansa me. Tämä ei ollut heille vain näyttelijäntyötä”, May sanoo.

LIPUT NYT MYYNNISSÄ:

Ensi-iltaviikon 2.-8.11. liput nyt myynnissä!

Luettelo ennakkomyyntipaikkakunnista ja -elokuvateattereista Nordisk Filmin sivuilla. 

Tiistaina 23.10. Finnkinon elokuvateattereiden Live Stream -ennakkonäytös Lontoosta

Elokuvan Lontoon ensi-ilta on 23.10. Tästä tilaisuudesta järjestetään Finnkinon elokuvateattereissa Live Stream -ennakkonäytös. Fanien on mahdollisuus kokea tunnelma punaiselta matolta ja nähdä Bohemian Rhapsody -elokuva aivan ensimmäisten joukossa varaamalla liput erikoisennakkonäytöksiin. Erikoisennakkonäytös alkaa klo 21.45 ja päättyy noin klo 00.35. Lontoossa paikalla ovat mm. leffan päätähti Rami Malek sekä Queenin alkuperäisjäsenet Brian May ja Roger Taylor. Liput ja lisätiedot erikoisnäytöksistä Finnkinon sivuilta.

BOHEMIAN RHAPSODY ELOKUVATEATTEREISSA 2.11. KAUTTA SUOMEN.  

Brian Mayn sitaatti: 20th Century Fox, Bohemian Rhapsody, Q&A for Brian May by Elaine Lipworth

Top