Suomen eturivin komediennet ovat Skimbagirls

Skimbagirls-elokuvan juuri julkaistussa tiiseritrailerissa jorataan Nylon Beatin tahdissa: 

Neljä naista, viidennet häät ja Suomen Lappi. Mikä voisi mennä pieleen? Skimbagirls-elokuva kertoo neljästä ystävyksestä, jotka kokoontuvat yhteen laskettelukohteissa. He kutsuvat itseään Skimbagirlseiksi, vaikka he eivät hiihdä metriäkään eikä heitä hyvällä tahdollakaan voi kutsua enää tytöiksi.

Skimbagirls tuo yhteen huipputiimin näyttelijöitä. Tammikuussa ensi-iltansa saavan kotimaisen komedian keskeisissä rooleissa nähdään Ria Kataja, Anna-Maija Tuokko, Matleena Kuusniemi ja Armi Toivanen sekä sivurooleissa Samuli Edelmann, Karlo Haapiainen, Teemu Aromaa, Severi Saarinen ja Aake Kalliala. Skimbagirlsin on ohjannut Marja Pyykkö ja sen on käsikirjoittanut Misa Palander.

”Skimbagirls sai alkunsa aidosta halusta tuottaa naisten tekemä komedia naisista, jonka pääosassa sekä kohderyhmänä ovat naiset. Skimbagirls kertoo hienolla tavalla ystävyydestä ja rohkeudesta – on monta tapaa elää elämäänsä ja olla nainen. Onneksemme saimme mukaan huimat näyttelijät sekä lahjakkaan tekijäkaartin”, iloitsevat tuottajat Pete Eklund ja Liisa Penttilä-Asikainen.

Elokuva on kuvattu pääosin Suomen Lapissa, Saariselällä ja Ivalossa, ja sen tuottavat Liisa Penttilä-Asikainen ja Pete Eklund, Kaiho Republic. Elokuvan rahoittajia ovat Suomen Elokuvasäätiö ja MTV. Skimbagirlsin levittää Nordisk Film.

Skimbagirls saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 21.1.2022

Top