Selma Vilhusen huippuarvostelut saanut HÖLMÖ NUORI SYDÄN sai avausviikonloppunaan nuoret liikkeelle

Selma Vilhusen huippuarvostelut saanut HÖLMÖ NUORI SYDÄN sai avausviikonloppunaan nuoret liikkeelle

 

Hölmö nuori sydän -elokuvan ensi-ilta houkutteli nuoret sankoin joukoin teattereihin heti avausviikonloppunaan. Selma Vilhusen poikkeuksetta ylistäviä arvioita keränneen ohjaustyön pääosissa nähdään nuoret tähdet Rosa Honkonen ja Jere Ristseppä.

 

Kirsikka Saaren käsikirjoittama ja Selma Vilhusen ohjaama Hölmö nuori sydän on tähän mennessä kerännyt 13 436 katsojaa. Katsojien selkeä enemmistö eli 84 prosenttia on ollut iältään alle 24-vuotiaita. Valtaosa katsojista on ollut nuoria naisia; naiskatsojien osuus on 77 prosenttia.

 

  • Olemme iloisia, että kotimainen nuortenelokuva saa nuoret liikkeelle sankoin joukoin. Hölmö nuori sydän on tavoittanut erinomaisesti ydinkohderyhmänsä, mistä kiitos kuuluu loistavalle elokuvalle sekä onnistuneelle markkinoinnille, iloitsee elokuvalevityksen johtaja Katarina Nyman Nordisk Filmistä.
  • Tämä hyvä avaustulos osaltaan todistaa sen, että nuoret kaipaavat laadukkaita, puhuttelevia ja haastavia aiheita käsitteleviä kotimaisia elokuvia, jotka tekevät heidän kokemuksiaan näkyväksi. Olemme erityisen ylpeitä nuorista näyttelijöistä, jotka tulkitsevat roolejaan koskettavasti ja rohkeasti, kertovat elokuvan tuottajat Venla Hellstedt ja Elli Toivoniemi Tuffi Filmsistä.

 

Hölmö nuori sydän on saanut poikkeuksetta ylistäviä arvioita elokuvakriitikoilta. Arvosteluissa on kiitetty muun muassa nuorten näyttelijöiden upeita suorituksia, Vilhusen ohjaustyötä sekä elokuvan käsikirjoituksen ajankohtaisia ja koskettavia aiheita.

 

HÖLMÖ NUORI SYDÄN / ARVOSTELUJA

 

Karjalainen – 5 tähteä

Smackthejack – 5 tähteä

Kainuun Sanomat – 5 tähteä

Etelä-Suomen Sanomat – 5 tähteä

HS Metro – 4 tähteä

Me Naiset – 4,5 tähteä

Turun Sanomat – 4 tähteä

Suomen Kuvalehti – 4 tähteä
Helsingin Sanomat – 4 tähteä

Aamulehti – 4 tähteä

Seitsemän Päivää – 4 tähteä

Anna  – 4 tähteä

Episodi – 4 tähteä

Apu – 4 tähteä

 

Tuffi Films on vuonna 2010 perustettu helsinkiläinen tuotantoyhtiö, jonka useita elokuvia on palkittu niin kotimaisilla, kuin myös kansainvälisillä festivaaleilla, kuten esimerkiksi Sundance, Berlinale ja Locarno. Yhtiön omistavat kaksi tuottajaa ja kolme ohjaaja-käsikirjoittajaa. Tuffi Filmsin ensimmäinen elokuva, Pitääkö mun kaikki hoitaa? valittiin Oscar-ehdokkaaksi vuonna 2014. Hölmö nuori sydän on Tuffi Filmsin ensimmäinen pitkä elokuva päätuottajana.

 

Nordisk Film on Suomen johtava kotimaisten elokuvien levittäjä, sekä Pohjoismaiden suurin elokuvien, tv-ohjelmien ja pelien jakelija. Yhtiö toimii myös PlayStationin maahantuojana sekä Pohjoismaissa että Baltian maissa. Nordisk Film on perustettu vuonna 1906 ja on maailman vanhimpia edelleen toimivia alan yrityksiä. Toiminta kattaa koko arvoketjun aina luovan sisällön kehittelystä ja tuotannosta sen markkinointiin ja jakeluun: ”We bring stories to life”.
Nordisk Film on osa Egmont-konsernia, joka on Euroopan johtavia mediayhtiöitä. Egmont on kaupallinen säätiö, jonka voitosta jaetaan vuosittain 13 miljoonaa euroa erityisesti lasten ja nuorten sosiaalisia ja terveydellisiä oloja tukeviin hankkeisiin. Lisäksi tukea suunnataan taiteeseen, kulttuuriin ja tutkimukseen.

Top