Selma Vilhusen HÖLMÖ NUORI SYDÄN -elokuvan traileri julki

Selma Vilhusen ohjaama Hölmö nuori sydän saa ensi-iltansa lokakuussa. Elokuvasta on nyt julkaistu traileri, joka esittelee nuoret näyttelijälupaukset Rosa Honkosen ja Jere Ristsepän. 

Jere Ristsepälle Hölmö nuori sydän on ensimmäinen kokemus näyttelijänä. Rosa Honkonen on aiemmin nähty elokuvassa Lauri Mäntyvaaran tuuheet ripset sekä tv-sarjassa Hinnalla millä hyvänsä. ”Trailerin näkeminen oli tosi jännää, mutta odotan innolla syksyllä tulevaa ensi-iltaa. Tällä hetkellä luen syksyllä alkaviin ylioppilaskirjoituksiin ja nautin kesälomasta”, Honkonen kertoo.

Honkosen ja Ristsepän rinnalla elokuvassa naapurin Jannen roolissa nähdään Ville Haapasalo. Kiiran äitiä Anskua näyttelee Pihla Viitala ja Lennin äitiä, Satua, Katja Küttner.

Hölmö nuori sydän on Oscar-ehdokkuuden saaneen lyhytelokuvan Pitääkö mun kaikki hoitaa? käsikirjoittaja-ohjaaja-tuottajatiimin yhteistyötä. Elokuvan leikkaaja on Michal Leszczylovski, joka on leikannut Lukas Moodyssonin nimekkäitä elokuvia. Hölmö nuori sydän saa ensi-iltansa 12.10.2018. Elokuvan tuottaa Tuffi Films ja levittää Nordisk Film.

#holmonuorisydan #stupidyoungheart

SYNOPSIS: Rakastuneen nuoren miehen Lennin elämä itähelsinkiläisessä lähiössä saa täyskäännöksen, kun uusi tyttöystävä Kiira tulee raskaaksi. Isätön Lenni ei tiedä miten olla oikea mies, kunnes naapurin Janne tarjoaa selviytymiskeinoja ja oikotietä todelliseen miehuuteen. Kiiran ja Lennin epätavallinen ensirakkaustarina on täynnä vastoinkäymisiä, mutta horisontissa kajastaa herkkä toivo huomisesta.

Top