SAMI HEDBERG JA KITI KOKKONEN SE MIELETÖN REMPPA -ELOKUVAN PÄÄROOLEISSA

– Elokuvan ohjaa Taneli Mustonen

Sami Hedberg ja Kiti Kokkonen esiintyvät päärooleissa Solar Filmsin ja Don Filmsin uutuskomediassa Se mieletön remppa. Elokuvan ohjaa Taneli Mustonen, joka tunnetaan menestyskomedioiden Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit ohjaajana. Se mieletön remppa kuvataan Suomessa 11.6. – 20.6. ja Virossa 24.6. – 25.7. 2019.

Elokuva on Solar Filmsin ja Don Filmsin yhteistuotantoa ja sen levittää Nordisk Film. Elokuvan tuottavat Aleksi Hyvärinen, Jukka Helle ja Markus Selin. Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Atle Antonsenin ja Arild Fröhlichin menestyskomedian pohjalta Taneli Mustonen ja Aleksi Hyvärinen. Muista rooleista ja tekijöistä tiedotetaan erikseen.

Tuottaja Aleksi Hyvärinen iloitsee elokuvasta ja uudesta yhteistyöstä: “Tätä leffaa on rakennettu pitkään ja olemme Tanelin kanssa todella innoissamme yhteistyöstä Solar Filmsin kanssa. Muutenkin meillä on nyt koossa maan kovimmat komediantekijät. Kiti ja Sami ovat aivan mieletön pääpari. Luvassa on hillitön määrä yhteistä kemiaa ja energiaa valkokankaalle!”

www.solarfilms.com
www.nordiskfilm.fi
facebook.com/SolarFilmsInc

Top