Elokuvateattereissa 9.10.2020

Leffanäytökset

Tsekkaa RISTO RÄPPÄÄJÄ JA VÄÄRÄ VINCENT -leffanäytökset alla olevasta linkistä:

nytleffaan

Riemukasta elokuvaa!

Risto Räppääjä ja väärä Vincent

Rauha Räppääjä saa merkillisen ennustuksen, jonka mukaan hänen lähipiirissään on jälleensyntynyt nero. Löytäessään Riston piirustuksen Rauha on varma, että Risto on jälleensyntynyt Vincent van Gogh, sillä Risto käyttää värejä vauhdikkaasti ja hänellä on punainen tukka. Elvikin innostuu ajatuksesta menestyksen toivossa.

Rauha päättää esitellä Riston piirustuksen taidemuseon johtajalle, joka yllättäen tarjoutuu viemään Riston kotiinsa opiskelemaan piirtämistä. Kun Ristoa ei kuulu takaisin taidemuseon johtajan luota, Nellin ja Lennartin epäilykset heräävät. Samaan aikaan ilmenee outo sattuma: Suomesta löytyy van Goghin maalauksen luonnos!

Jännittävä tapahtumasarja käynnistyy ja vie ensin Riston ja sitten Nellin sekä Lennartin huvilaan, jota isännöi salaperäinen pariskunta. Mutta miksi Rauhaa ja Elviä epäillään taideväärentäjiksi? Onneksi taidemuseon vahtimestari Herkules Poironen on innokas harrastajasalapoliisi ja auttaa Ristoa ja Nelliä arvoituksen ratkaisemisessa.

Elokuvateattereissa 9.10.2020

Tietoja elokuvasta

Ohjaus: Maria Sid

Käsikirjoitus: Sinikka Nopola, Tiina Nopola, Josefina Rautiainen ja Maria Sid

Näyttelijät: Risto Räppääjä – Silmu Ståhlberg, Nelli Nuudelipää – Lumi Kallio, Rauha Räppääjä – Minka Kuustonen, Pakastaja-Elvi (Elvi Räppääjä) – Jenni Kokander, Lennart Lindberg – Ylermi Rajamaa, Doris Saastamoinen – Kristiina Halttu, Rolf Riukupelto – Mika Nuojua, Hercule Poironen, vahtimestari – Eero Ritala, Museonjohtaja Ellen – Pirjo Lonka, Poliisipäällikkö – Carl-Kristian Rundman, Taidetutkija van Houten – Jari Litmanen, TV-toimittaja – Arvi Lind,

Genre: Koko perheen elokuva

Kesto: 86 min

Tuotantomaa: Suomi

Tuotantovuosi: 2020

Ikäraja

RistoRappaaja_lukujarjestys

Lataa tästä itsellesi

-lukujärjestys!

 

Klikkaa tästä!

 

''

Elokuvateattereissa 9.10.2020

Top