Renny Harlinin Luokkakokous 3 – Sinkkuristeilyn tunnusbiisi Osmo’s Cosmoksen Hauskaa julkaistaan tänään

– Myös karaokeversiona!

Solar Filmsin Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan tunnusbiisi, Osmo’s Cosmoksen Hauskaa julkaistaan tänään ja on kuultavissa ja ostettavissa digitaalisissa musiikkikaupoissa ja -palveluissa. Renny Harlinin ohjaama, suosittujen kreisikomedioiden jatko-osa tulee elokuvateattereihin 28.7.2021 elleivät koronarajoitukset muuta tilannetta. Kappaleen voi kuunnella oheisen linkin kautta.

https://open.spotify.com/album/78M1jA4O9VIEecexFBr1w4

Hauskaa ilmestyy tänään myös Singa-karaokealustoilla netissä ja Singa-karaokeravintoloissa. Biisi julkaistaan alkuperäisillä taustoilla, jotta laulaja pääsee Osmo’s Cosmos -solistiksi.

Hauskaa sopii tähän leffaan kuin häkä”, toteaa Renny Harlin.

“Rantaudumme nyt karaoken pariin, koska elokuvateattereihin ei pääse”, toteaa elokuvan tuottaja Markus Selin.

“Olemme enemmän kuin otettuja siitä, että oma biisimme on osa Solar Filmsin ja Markus Selinin ja Rennyn elokuvaa,” sanovat yhtyeen perustajajäsenet ja kitaristit Pete Kiisseli ja Ville Soininen.

Suomalaisen glam rock -henkisen show’n edelläkävijä Osmo’s Cosmos on tunnettu vauhdikkaista keikoistaan sekä omaleimaisista ja voimakkaista videocovereistaan, joilla he seikkailevat eri tyylilajien viidakossa aina discosta heviin ja slovareihin. Yhtye julkaisee neljännesvuosisataisen taipaleensa kunniaksi uuden studiolevyn Half’N’Half  23.6.2021. Tuplalevy sisältää hard rockin ja klassisen rockin sävyjä, kuten ultimaattiset videohitit Call Me ja Because the Night sekä uutuuslainana Petri Laaksosen euroviisuhitti Sata Salamaa. Levyn julkaisupäivänä julkaistaan myös Hauskaa-biisin video. Levystä ja videosta tiedotetaan erikseen.

Uutuuslevy Half’N’Half on tilattavissa eksklusiivisesti ennakkoon Levykauppa X:stä oheisen linkin kautta. Tuplalevystä on saatavana cd- ja vinyyliversiot sekä erikoisuutena myös saunan lämpömittari juhannuslöylyihin!
https://www.levykauppax.fi/artist/osmo_s_cosmos/half_n_half/#739024

Bändin huikeat videot ja muut kuulumiset näet täältä.
www.youtube.com/c/OsmosTV
https://www.facebook.com/OsmosCosmosBand
https://www.youtube.com/channel/UC6iCtJF0f9oLxoAII6Zdh9g
https://www.instagram.com/osmoscosmosband/

Ohessa kooste bändin videoista. Lisää videoita näet yhtyeen YouTube-kanavalta.
Call Me: www.youtube.com/watch?v=URFP4k6dkMg
Because The Night: www.youtube.com/watch?v=Klm__Rs5AAc
Run With It: www.youtube.com/watch?v=mmPBcDg4Utw
Having A Good Time: www.youtube.com/watch?v=KyItZZuu-BY

www.solarfilms.com
www.nordiskfilm.fi
facebook.com/SolarFilmsInc
https://www.instagram.com/solarchannel/
https://www.facebook.com/Luokkakokous2021
https://singa.com/en

Elokuvasta

Luokkakokous 3  – Sinkkuristeily vastaa kaikkiin ilmassa leijuneisiin kysymyksiin. Mitä kuuluu koko kansan suosikeille: Nipelle, Tuomakselle ja Antille? Anttia murjoo maailma taas edestä ja takaa, mutta pian on luvassa kolmikon yhteinen sinkkuristeily kaikilla herkuilla. Kun kuvaan ilmestyvät myös Antin isä, virolainen tappokone ja kiinalainen mafia, on buffet katettu.

Katso alta elokuvan traileri.

Renny Harlinin ohjaama Luokkakokous 3Sinkkuristeily on jatkoa jättisuosituille, Solar Filmsin tuottamille Luokkakokous ja Luokkakokous 2 – Polttarit -elokuville, jotka ovat saaneet elokuvateattereissa yhteensä yli 800 000 katsojaa. Sitä tähdittävät edellisten elokuvien tapaan Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa. Elokuva perustuu tanskalaiseen Klassefesten-elokuvasarjaan, kuten sarjan aiemmatkin osat. Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily -elokuvan tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily on Markus Selinin ja Renny Harlinin ensimmäinen yhteistyö sitten Jäätävä polte -kulttielokuvan.

Renny Harlin on kautta aikojen tunnetuin suomalaisohjaaja ulkomailla. Hän on ohjannut muun muassa toimintaklassikon Die Hard 2 – Vain kuolleen ruumiini yli sekä Cliffhanger, Long Kiss Goodnight ja Ford Fairlane – Rokkidekkari -elokuvat. Lisäksi hän on toiminut tuottajana muun muassa Rambling Rose -elokuvassa, joka oli ehdolla kahteen Oscar-palkintoon. Renny Harlinin ohjaamat elokuvat ovat tuottaneet kaikkiaan yli miljardin dollarin kassatulot.

Ohjaus
Renny Harlin

Tuottajat
Jukka Helle ja Markus Selin

Linjatuottaja
Tarja Ahava

Käsikirjoitus
Aleksi Bardy, Mari Perankoski ja Renny Harlin

Pääroolit
Sami Hedberg – Antti
Aku Hirviniemi – Nippe
Jaajo Linnonmaa – Tuomas

Sivuroolit
Antti Luusuaniemi
Ilona Chevakova
Pertti Sveholm
Pihla Maalismaa
Mari Perankoski
Jukka Puotila
Eino Heiskanen
Kuura Rossi, lapsinäyttelijä

… ja monta monta muuta.

Kuvaus
Matti Eerikäinen, F.S.C.

Leikkaus
Kimmo Taavila

Äänisuunnittelu
Olli Pärnänen

Lavastussuunnittelu
Annika Salonen

Maskeeraussuunnittelu
Anu Rokkanen

Pukusuunnittelu
Anu Pirilä

Synopsis

Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous 3 – Sinkkuristeily elokuvassa panokset kovenevat, kaikki pelimerkit isketään pöytään ja painetaan kaasu pohjassa kohti väistämätöntä. Minkä ilta toi, sen aamu amputoi.

Antti on ajautunut syvälle suomalaisen miehen epätoivoon. Työttömyys, yksinäisyys ja rahattomuus painavat ja porvoolaisen kamelin selkä on katkeamispisteessä. Pelastaakseen Antin itsetunnon ja mielenterveyden Tuomas ja Nippe päättävät viedä hänet sinkkuristeilylle, jonne päätyvät myös isä, kiinalainen mafia ja virolainen tappokone. Miehet huomaavat, että maailma on muuttunut, mutta pystyykö nelikymppinen muuttumaan? Itämeren aallokoissa jokainen mies joutuu kohtaamaan pimeimmät pelkonsa. Kuka nousee, kuka jää tuleen makaamaan?  Kenestä paljastuu action-sankari, kuka oppii puhumaan tunteista? Tämä ei ole miesten ensimmäinen rodeo, mutta onko se jollekulle se viimeinen reissu?

Top