Elokuvateattereissa 27.9.2019

Playmobil Elokuva

Playmobil: The Movie

Kun Charlie yllättäen katoaa taianomaiseen PLAYMOBIL® -universumiin, Marlan täytyy uskaltautua elämänsä seikkailuun ja hakea pikkuveljensä kotiin. Kulkiessaan henkeäsalpaavien uusien maailmojen läpi Marla saa epätavallisia ja sankarillisia uusia ystäviä, kuten puheliaan rekkakuskin Dein, karismaattisen ja vetävän salaisen agentin Rex Dasherin, sopeutumattoman robotin, liioittelevan keiju-kummitädin ja monia muita. Energisen seikkailun aikana marla ja Charlie ymmärtävät, että mitä tahansa elämässä tapahtuukin, uskomalla itseensä voi saavuttaa mitä tahansa!

Elokuvateattereissa 27.9.2019

Tietoja elokuvasta

Ohjaus: Lino DiSalvo

Käsikirjoitus: Blaise Hemingway, Greg Erb ja Jason Oremland

Näyttelijät:

Genre: Animaatio

Kesto: 99 min

Tuotantomaa: Ranska, Saksa

Tuotantovuosi: 2019

Ikäraja

PLAYMOBIL® -maailmassa ei ole suurempaa salaisuutta kuin salainen agentti Rex Dasher. Naamioitumisen mestarina Rex syöksyy suoraan kohti vaaroja ja elää huoletonta elämää loistoautonsa, high-tech -vempaimiensa ja mittatilauspukujensa kanssa. Rex on kaikkien kateuden kohde ja sinnikäs oikeuden puolestapuhuja.

Haltiatarkummi etsii koko ajan uusia ihmisiä, joita voisi taioillaan auttaa. Hän on myönteinen, antelias ja hänellä on loistava huumorintaju. Jokainen tässä taianomaisessa maailmassa rakastaa häntä.  Haltiatarkummi auttaa Marlaa uskomaan itseensä uudelleen.

Maximus on syrjäisen Constantinopolis-nimisen PLAYMOBIL® -saaren suuri johtaja. Hän on itseriittoinen ja uskoo olevansa oikeutettu saamaan kaiken haluamansa. Maximus hallitsee alamaisiaan harhaanjohtamalla heitä vaikuttavilla kisoilla, joissa hurjat hirviöt ja pelottomat soturit kohtaavat toisensa areenalla.

Del rakastaa ruokaa ja puhuu nopeasti. Hän on vapaa sielu, joka elää omilla ehdoillaan. Hän etsii koko ajan seuraavaa suurta saavutustaan, ajellessaan ruokarekallaan pitkin PLAYMOBIL® -maailman maanteitä. Del on taitava ja intohimoinen kokkaaja – ja Marlan ansiosta hän tajuaa sen olevan myös hänen todellinen kutsumuksensa.

Veripää on legendaarisen Myrskyankerias-merirosvoaluksen kapteeni, kunnes kaksi hänen miehistön jäsentään vangitsee hänet ja luovuttaa ilkeälle keisari Maximukselle. Kamalasta tilanteesta huolimatta hän pystyy säilyttämään järkensä ja inspiroimaan muut vangit suunnittelemaan yhdessä pakoa, ja pitämään samalla partansa moitteettomasti letitettynä.

''

Elokuvateattereissa 27.9.2019

Top