Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuvan juliste on julkaistu – odotettu koko perheen elokuva saa ensi-iltansa joulupäivänä

Onneli, Anneli ja nukutuskello -elokuva saa ensi-iltansa joulupäivänä. Elokuva perustuu Marjatta Kurenniemen samannimiseen kirjaan ja uuden elokuvan juliste on nyt julkaistu.

Julisteessa Onnelin (Celina Fallström) ja Annelin (Olga Ritvanen) vieressä poseeraavat elokuvan sympaattiset eläimet, minipossu Puustinen ja Vahti-koira, sekä uudet henkilöhahmot Vekotiitus Vappunen (Ville Myllyrinne), Oskari Oikotie (Antti Autio), Martta (Henna Tanskanen) sekä tutut Tingelstiina (Elina Knihtilä), Tangelstiina (Kiti Kokkonen), Ulpukka (Jaakko Saariluoma) ja Rouva Rosina (Johanna af Schultén).

Onneli, Anneli ja nukutuskello saa ensi-iltansa 25.12.2018. Luvassa on uusia seikkailuja, ja sopivasti tuttua satumaisuutta edellisistä elokuvista.

Elokuvan tuottaa Zodiak Finland Oy / Teea Hyytiä ja Sari Lempiäinen, ja sen levittää Nordisk Film. Elokuvan rahoittavat Suomen elokuvasäätiö, Yleisradio ja Länsi-Suomen elokuvakomissio. Elokuvan pääyhteistyökumppanit ovat Kannustalo, Heureka ja Elisa Viihde.

SYNOPSIS: Onneli ja Anneli saavat naapureiltaan Tingelstiinalta ja Tangelstiinalta tehtävän: tädit lähettävät tytöt pitämään huolta hajamielisestä keksijäveljestään Vekotiituksesta. Onneli ja Anneli tutustuvat Vekotiituksen tilan ihmeellisiin keksintöihin ja joutuvat suureen seikkailuun, kun tilaan kohdistuu purku-uhka. Onneli ja Anneli pelastavat Vekotiituksen keksinnön avulla sukutilan, mutta pelastamisoperaatio vaatii mukaan tuttuja Ruusukujan apujoukkoja ja jopa vierailua unimaailmaan.

Ohjaaja: Saara Cantell
Käsikirjoittaja: Sami Keski-Vähälä
Tuottajat: Sari Lempiäinen, Teea Hyytiä
Tuotanto: Zodiak Finland Oy
Levitys: Nordisk Film

ROOLEISSA:

Onneli – Celina Fallström
Anneli – Olga Ritvanen
Heidi – Aamu Sorvoja
Vekotiitus Vappunen – Ville Myllyrinne
Tingelstiina – Elina Knihtilä
Tangelstiina – Kiti Kokkonen
Ulpukka – Jaakko Saariluoma
Rouva Rosina – Johanna af Schultén
Rouva Ruusupuu – Eija Ahvo
Oskari Oikotie – Antti Autio
Martta – Henna Tanskanen
Kaupunginjohtaja – Jani Toivola

Top