Odotettu Deadpool 2 saa ensi-iltansa 16.5. – lippujen ennakkomyynti alkaa torstaina 19.4. kautta maan

Kevään odotetuin supersankari palaa valkokankaalle toukokuussa. Deadpool 2 -elokuvan Suomen ensi-ilta on keskiviikkona 16.5. ja lippujen ennakkomyynti alkaa torstaina 19.4. 

Ensimmäinen Deadpool näki päivänvalon vuonna 2016 ja elokuva sai paitsi massiiviset katsojamäärät ympäri maailman, myös historiallisen Golden Globe -ehdokkuuden. Elokuvan päätähti Ryan Reynolds on ollut mukana kirjoittamassa ja tuottamassa toukokuussa ensi-iltansa saavaa Deadpool 2 -elokuvaa.

Ohjaaja David Leitch kuvailee Reynoldsia uskomattomaksi komedialahjakkuudeksi: ”Hän on ottanut hahmon sarjakuvista ja tehnyt siitä oman brändinsä. Hän todella on Deadpool oikeassakin elämässä, mikä näkyy toisinaan hänen tavassaan puhua ja ymmärtää maailmaa. Hän on hauska ja epäkunnioittava, mutta samalla myös myötätuntoinen, ja hänellä on suuri sydän – aivan kuten Deadpoolilla.”

Deadpool 2 ensi-illassa 16.5. elokuvateattereissa kautta maan. Suomi on ensimmäisten ensi-iltamaiden joukossa. Lippujen valtakunnallinen ennakkomyynti alkaa 19.4.

DEADPOOL 2: Marvelin moottoriturpa-palkkasoturi palaa suurempana, parempana – ja toisinaan myös housuttomampana kuin koskaan. Tällä kertaa vastassa on murhanhimoinen supersotilas, ja Deadpoolin on keskitettävä ajatuksensa ystävyyteen, perheeseen ja sankaruuden syvimpään olemukseen. Samaan hengenvetoon on tietysti piestävä kaikki poikkiteloin asettuvat, sillä joskus oikeudenmukaisuuden toteutuminen vaatii kyseenalaisten keinojen käyttämistä.

Elokuvan pääosissa nähdään Ryan Reynolds, Morena Baccarin ja Josh Brolin.

Top