Nyt saa laulaa! Bohemian Rhapsody -elokuvan sing-along -versio tulee 22.2. elokuvateattereihin.

Yleisösuosikki Bohemian Rhapsody on kerännyt Suomessa jo yli 390 000 katsojaa. Perjantaina 22.2. elokuvateattereihin saapuu elokuvan sing-along -versio, jolloin Queen-fanit pääsevät laulamaan legendaarisia kappaleita.

Bohemian Rhapsody niittää menestystä myös elokuva-alan palkintogaaloissa. Vastikään roolisuorituksestaan parhaan miespääosan BAFTA- ja Golden Globe -palkinnot pokannut Rami Malek on ehdolla myös parhaan miespääosan Oscar-palkinnon saajaksi. Elokuva palkittiin myös parhaan elokuvan Golden Globella ja parhaan äänityksen BAFTA-palkinnolla. Bohemian Rhapsody on ehdolla yhteensä viiden Oscar-palkinnon saajaksi.

Bohemian Rhapsody SING-ALONG nähdään 22.2. elokuvateattereissa. Tarkista paikkakuntakohtainen tieto elokuvateatteristasi.

Yleisösuosikiksi kautta maailman kohonnut Bohemian Rhapsody on kunnianosoitus Queenin musiikille ja yhtyeen legendaariselle laulajalle Freddie Mercurylle, josta tuli yksi maailman rakastetuimmista viihdyttäjistä. Bohemian Rhapsody -elokuvan rooleissa nähdään Rami Malek, Lucy Boynton, Gwilym Lee, Ben Hardy, Joseph Mazzello, Aidan Gillen, Tom Hollander, Allen Leech ja Mike Myers. Elokuvan on ohjannut Bryan Singer. Top