Napapiirin sankarit 3 – elokuvan päätraileri julki

Napapiirin sankarit– ja Napapiirin sankarit 2 –kassamagneettien jatko-osassa nähdään tutut päähenkilöt Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola), jotka ovat jälleen suuntaamassa eri teille. Janne lähtee vaeltamaan Pallas-tunturille etsimään itseään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä. Muutaman muun mukaan tunkeneen sankarin myötä matkasta muotoutuu katastrofaalinen kaaos. Samaan aikaan Inari pyrkii luomaan uraa suopotkupallokisoissa Vuokatissa. Paikalla palloilee yllättäen myös Pikku-Mikko (Kari Ketonen), ja Inarin suunnitelmat uppoavat syvälle suohon. Tuoreessa trailerissa nähdään, että niin vaelluksella kuin urheilutapahtumassakin sankarit kohtaavat jälleen muutaman uuden muuttujan.

Vatasen, Tolan ja Ketosen lisäksi elokuva tuo valkokankaille niin tuttuja kuin tuoreitakin Napis-hahmoja. Jannen ystäviä Räihästä ja Kämäräistä esittävät kansan suosikit Timo Lavikainen ja Santtu Karvonen. Uusissa Napis-rooleissa nähdään Taneli Mäkelä, Kaisa Hela, Jani Volanen, Tommi Eronen, Paavo Kinnunen, Jarkko Niemi ja Heidi Lindén.

Napapiirin sankarit 3:n on ohjannut Tiina Lymi ja aiempien osien tapaan käsikirjoittanut Pekko Pesonen.

Katso traileri YouTubessa: https://youtu.be/QxuYRixz8-M

NAPAPIIRIN SANKARIT ONLINE

Hashtag: #napis3

Kotisivu: www.napis3.fi

Facebook: www.fb.com/napisleffa

Instagram, Twitter ja Snapchat: @napisleffa

Yellow Film & TV: www.yellowfilm.fi

Nordisk Film: www.nordiskfilm.fi

NAPAPIIRIN SANKARIT 3

 

ENSI-ILTA ELOKUVATEATTEREISSA KAUTTA MAAN KE 23.8.2017

Rooleissa – Jussi Vatanen, Pamela Tola, Kari Ketonen, Timo Lavikainen, Santtu Karvonen, Taneli Mäkelä, Kaisa Hela, Jani Volanen, Tommi Eronen, Paavo Kinnunen, Jarkko Niemi, Heidi Lindén

Ohjaaja – Tiina Lymi

Käsikirjoittaja – Pekko Pesonen

Kuvaus – Teppo Högman

Lavastus – Otso Linnalaakso

Pukusuunnittelu – Riittamaria Vehman

Maskeeraussuunnittelu – Laura Rantaniemi

Leikkaus – Ilkka Hesse

Säveltäjä – Lauri Porra

Äänisuunnittelu – Pekka Karjalainen

Linjatuottaja – Sirkka Rautiainen

Tuottajat – Olli Haikka ja Jarkko Hentula / Yellow Film & TV

Levitys ja markkinointi – Nordisk Film

 

SYNOPSIS

 

Napapiirin sankarit -elokuvasarjan kolmannessa osassa Janne (Jussi Vatanen) on eksynyt elämän keskipäivän pimeään metsään ja lähtee etsimään itseään tunturiin. Haaveiden luontoretriitistä ollaan kuitenkin kaukana, kun vaellukselle tunkee mukaan muutama muukin sankari. Eikä aikaakaan, kun pyhiinvaelluksen reittisuunnitelmaan tulee pari muuttujaa.

 

Samaan aikaan toisaalla: Inari (Pamela Tola) pyrkii takaisin työelämään. Suopotkupallokisoissa urkenee mahdollisuus uuteen uraan, mikäli Inari pystyy todistamaan olevansa johtaja-ainesta. Inarin kauhuksi oman joukkueen mukaan tunkee myös Pikku-Mikko (Kari Ketonen) – eikä suolla mene mikään kuten piti.

Top