Napapiirin sankarit 3 -elokuva nousi viikon katsotuimmaksi elokuvaksi vain kahdessa päivässä

Keskiviikkona 23.8. ensi-iltansa saanut Napapiirin sankarit 3 menestyy lippuluukuilla. Elokuva nousi vain kahdessa päivässä koko viikon katsotuimmaksi elokuvaksi.

Napapiirin sankarit– ja Napapiirin sankarit 2 –kassamagneettien jatko-osa on ottanut upean startin jo ensi-iltaviikkonsa alkumetreillä. Katsojatilastojen ykköseksi kahdessa päivässä syöksynyt kansan suosikkileffa keräsi kahdessa päivässä 23 031 katsojaa. Ennakkonäytökset mukaan lukien Napapiirin sankarit 3 -elokuvalla on kasassa kaiken kaikkiaan 24 666 katsojaa.

Napapiirin sankarit 3:n on ohjannut Tiina Lymi ja aiempien osien tapaan käsikirjoittanut Pekko Pesonen. Elokuvan ovat tuottaneet Jarkko Hentula ja Olli Haikka Yellow Film & TV:ltä ja sen levittää ja markkinoi Nordisk Film.

– Mahtavaa, että Suomen kansa rakastaa edelleen Napapiirin sankareita, iloitsee tuottaja Hentula.

– Tämän uuden elokuvan menestys todistaa, että sankarit ovat ottaneet paikkansa osana suomalaisuutta.

Myös Nordisk Filmin elokuvalevityksen johtaja Katarina Nyman pitää Napapiirin sankarit 3 -elokuvan ensimmäisten päivien tulosta erinomaisena avauksena.

– Elokuvamme menestys toimii upeana lähtölaukauksena varmasti ennenäkemättömän hienoon kotimaisten elokuvien loppuvuoteen, Nyman toteaa.

Napapiirin sankarit 3 -elokuvassa nähdään tutut päähenkilöt Janne (Jussi Vatanen) ja Inari (Pamela Tola), jotka ovat jälleen suuntaamassa eri teille. Janne lähtee vaeltamaan Pallas-tunturille etsimään itseään ja pohtimaan elämän suuria kysymyksiä. Muutaman muun mukaan tunkeneen sankarin myötä matkasta muotoutuu katastrofaalinen kaaos. Samaan aikaan Inari pyrkii luomaan uraa suopotkupallokisoissa Vuokatissa. Paikalla palloilee yllättäen myös Pikku-Mikko (Kari Ketonen), ja Inarin suunnitelmat uppoavat syvälle suohon.

Vatasen, Tolan ja Ketosen lisäksi elokuva tuo valkokankaille niin tuttuja kuin tuoreitakin Napis-hahmoja. Jannen ystäviä Räihästä ja Kämäräistä esittävät kansan suosikit Timo Lavikainen ja Santtu Karvonen. Uusissa Napis-rooleissa nähdään Taneli Mäkelä, Kaisa Hela, Jani Volanen, Tommi Eronen, Paavo Kinnunen, Jarkko Niemi ja Heidi Lindén.

 

NAPAPIIRIN SANKARIT ONLINE

Hashtag: #napis3
Kotisivu: www.napis3.fi
Facebook: www.fb.com/napisleffa
Instagram, Twitter ja Snapchat: @napisleffa
Yellow Film & TV: www.yellowfilm.fi
Nordisk Film: www.nordiskfilm.fi

 

NAPAPIIRIN SANKARIT 3
NYT ELOKUVATEATTEREISSA

Rooleissa – Jussi Vatanen, Pamela Tola, Kari Ketonen, Timo Lavikainen, Santtu Karvonen, Taneli Mäkelä, Kaisa Hela, Jani Volanen, Tommi Eronen, Paavo Kinnunen, Jarkko Niemi, Heidi Lindén

Ohjaaja – Tiina Lymi

Käsikirjoittaja – Pekko Pesonen
Kuvaus – Teppo Högman

Lavastus – Otso Linnalaakso

Pukusuunnittelu – Riittamaria Vehman

Maskeeraussuunnittelu – Laura Rantaniemi

Leikkaus – Ilkka Hesse

Säveltäjä – Lauri Porra

Äänisuunnittelu – Pekka Karjalainen

Linjatuottaja – Sirkka Rautiainen

Tuottajat – Olli Haikka ja Jarkko Hentula / Yellow Film & TV

Levitys ja markkinointi – Nordisk Film

 

SYNOPSIS

Napapiirin sankarit -elokuvasarjan kolmannessa osassa Janne (Jussi Vatanen) on eksynyt elämän keskipäivän pimeään metsään ja lähtee etsimään itseään tunturiin. Haaveiden luontoretriitistä ollaan kuitenkin kaukana, kun vaellukselle tunkee mukaan muutama muukin sankari. Eikä aikaakaan, kun pyhiinvaelluksen reittisuunnitelmaan tulee pari muuttujaa.

Samaan aikaan toisaalla: Inari (Pamela Tola) pyrkii takaisin työelämään. Suopotkupallokisoissa urkenee mahdollisuus uuteen uraan, mikäli Inari pystyy todistamaan olevansa johtaja-ainesta. Inarin kauhuksi oman joukkueen mukaan tunkee myös Pikku-Mikko (Kari Ketonen) – eikä suolla mene mikään kuten piti.

 

Top