METALLICA MUKANA METSÄJÄTTI-ELOKUVASSA – Katso traileri täältä

 

Metallica on mukana Metsäjätti-elokuvassa! Alla olevasta trailerista näet kohtauksen, jota kovan luokan metalliyhtye tähdittää konsertillaan Hämeenlinnassa kesällä 2019.

 

“Heavymusiikki ja Metallica kuuluivat orgaanisesti jo Miika Nousiaisen kirjaan ja halusimme säilyttää nämä elementit myös elokuvassa. Metallica esiintyi Hämeenlinnassa viime kesänä, mikä sopi hyvin meidän muihin kuvausaikatauluihin. On todella hienoa ja arvostettavaa, että tämä maailmanluokan bändi on mukana elokuvassamme,“ tuottaja Rimbo Salomaa Solar Filmsiltä kertoo.

Ohjaaja Ville Jankeri iloitsee elokuvan valmistumisesta ja erityisesti Metallican osuudesta siinä. “Metallican ja heidän musiikkinsa saaminen Metsäjättiin oli hieno lähtölaukaus elokuvan kuvauksille. Nyt vuosi myöhemmin ja kaiken ollessa valmista, en malta odottaa syyskuun ensi-iltaa ja mahdollisuutta näyttää, mitä olemme saaneet aikaan.”

Metsäjätti-elokuva perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen kirjaan. Elokuva tulee ensi-iltaan 11.9.2020. Solar Filmsin tuottaman elokuvan pääroolit näyttelevät Jussi Vatanen, Hannes Suominen sekä Sara Soulié. Muissa merkittävissä rooleissa nähdään muun muassa Anu Sinisalo, Tommi Korpela, Anna-Riikka Rajanen ja Tomi Alatalo. Ohjaaja Ville Jankerille Metsäjätti on kolmas kokoillan elokuva. Elokuvan loppubiisin Meidän murusia esittää Tommi Läntinen. Metsäjätin tuottavat Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film.

https://www.facebook.com/SolarFilmsInc/
https://www.instagram.com/solarchannel/
www.solarfilms.com
www.nordiskfilm.fi
https://www.facebook.com/VallilaMusicHouse/

Ylennys mielessään Pasi ottaa vastaan tehtävän tehostaa vaneritehtaan toimintaa synnyinseudullaan. Asiat mutkistuvat, kun Pasi (Jussi Vatanen) kohtaa tehtaalla lapsuudenystävänsä Jannen (Hannes Suominen). Ennen kuin tehtaan kohtalo on selvillä, kuunnellaan metallia, tehdään politiikkaa, punnitaan ystävyys ja kohdataan menneisyys. Ehtii Pasi perustaa perheenkin Lindan (Sara Soulié) kanssa. Metsäjätti perustuu Miika Nousiaisen samannimiseen menestysromaaniin.

Ohjaus
Ville Jankeri

Tuottajat
Rimbo Salomaa, Jukka Helle, Markus Selin

Linjatuottaja
Maria Kaurismäki

Käsikirjoitus
Ville Jankeri ja Timo Turunen

Pääroolit
Jussi Vatanen
Hannes Suominen
Anu Sinisalo
Sara Soulié

Muut roolit
Tommi Korpela
Anna-Riikka Rajanen
Tomi Alatalo

Kuvaus
Aarne Tapola, F.S.C.

Musiikki
Marko Nyberg

Äänisuunnittelu
Janne Jankeri

Leikkaus
Harri Ylönen, F.C.E.

Lavastussuunnittelu
Sattva-Hanna Toiviainen

Maskeeraussuunnittelu
Kaisa Pätilä

Pukusuunnittelu
Tiina Kaukanen

Top