MARIA SIDIN OHJAAMASSA RISTO RÄPPÄÄJÄ JA VÄÄRÄ VINCENT -ELOKUVASSA USEITA NIMEKKÄITÄ NÄYTTELIJÖITÄ

Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvan kuvaukset alkavat Helsingissä maanantaina 17.6.2019 ja päättyvät maanantaina 5.8.2019. Elokuvan päärooleissa esiintyvät Silmu Ståhlberg ja Lumi Kallio, jotka jatkavat Risto Räppääjänä ja Nelli Nuudelipäänä suositun Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvan lailla. Ylermi Rajamaa esiintyy edelleen Lennart Lindberginä ja Jenni Kokander Pakastaja-Elvinä. Rauha Räppääjänä uudessa elokuvassa nähdään Minka Kuustonen. Muissa merkittävissä rooleissa nähdään muun muassa Mika Nuojua,  Kristiina Halttu, Eero Ritala, Pirjo Lonka ja Carl-Kristian Rundman.

Risto Räppääjä ja väärä Vincent  perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan samannimiseen, Tammen kustantamaan kirjaan. Ensi-iltaan Risto Räppääjä ja väärä Vincent tulee syyskaudella 2020.

Uutuuselokuvan tuottavat Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film.
Tuottaja Rimbo Salomaa on tuottanut Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvan lisäksi kolme ensimmäistä Risto Räppääjä -elokuvaa. Näiden kolmen menestyselokuvan alkuperäisestä tekijäkaartista on Sinikka ja Tiina Nopolan lisäksi mukana tälläkin kertaa myös säveltäjä Iiro Rantala. Sinikka ja Tiina Nopola toimivat myös elokuvan tuottajina.

Edellinen, Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuva on saanut tähän mennessä elokuvateattereissa jo 277 683 katsojaa ja jatkaa edelleen ohjelmistossa. Elokuva tuli ensi-iltaan helmikuussa 2019. Molemmat elokuvat ovat Solar Filmsin ja Ricky Rapper Oy:n yhteistuotantoa.

Näyttelijät

Risto Räppääjä – Silmu Ståhlberg
Nelli Nuudelipää – Lumi Kallio
Rauha Räppääjä – Minka Kuustonen
Pakastaja-Elvi – Jenni Kokander
Lennart Lindberg – Ylermi Rajamaa
Rolf – Mika Nuojua
Doris – Kristiina Halttu
Vahtimestari – Eero Ritala
Museon johtaja – Pirjo Lonka
Poliisipäällikkö – Carl-Kristian Rundman

Tekijät

Ohjaus – Maria Sid
Tuottajat – Rimbo Salomaa, Jukka Helle ja Markus Selin
Tuottajat Ricky Rapper Oy – Sinikka Nopola ja Tiina Nopola
Tuotantopäällikkö – Saku Suksi
Käsikirjoitus – Sinikka Nopola ja Tiina Nopola
Musiikki – Iiro Rantala

Risto Räppääjästä

Risto Räppääjä -teoksia on myyty 20 vuoden aikana lähes miljoona kappaletta.
Risto Räppääjä -elokuvat (2008-2019) ovat saaneet kaikkiaan yli 1,975 miljoonaa katsojaa.
Risto Räppääjästä on tehty myös näytelmiä ja musikaaleja. Lähes jokaisessa on Iiro Rantalan säveltämiä lauluja. Risto Räppääjä -kirjoja on käännetty lähes 20 kielelle.

www.solarfilms.com
www.nordiskfilm.fi
facebook.com/SolarFilmsInc

Top