Maria Sidin ohjaama Risto Räppääjä ja villi kone -elokuva on ylittänyt 100 000 katsojan rajan

– Katso täältä Pakastaja-Elvin jumppavideo

Maria Sidin ohjaama Risto Räppääjä ja villi kone on ylittänyt 100 000 katsojan rajan. Elokuva tuli ensi-iltaan 17.2.2023 ja on saanut eilisiltaan 1.3.2023 mennessä 104 397 katsojaa. Merkittävä katsojamäärä täyttyi elokuvan 13. esityspäivänä.

Elokuvan tuottaja Rimbo Salomaa iloitsee loistotuloksesta: “100 000 katsojan rajan rikkominen toisella esitysviikolla on loistava saavutus. Tämä elokuva on löytänyt uudet Räppääjä-katsojat vanhoja unohtamatta.”

Katso täältä Elvi-tädin jumppavideo:
https://www.youtube.com/watch?v=4w_WPYQyNEk

Ohessa kohtaus elokuvasta.
https://www.youtube.com/watch?v=gLmuAWHRgM0

Alla elokuvan jo julkaistu kohtausi sekä traileri.

Ohessa Jari Litmasen tähdittämä kohtauspätkä, jossa jalkapallosankari toimii pizzalähettinä.
https://youtu.be/PfnToz1ivlk

Ohessa traileri

Solar Filmsin tuottama Risto Räppääjä ja villi kone -elokuva perustuu Sinikka ja Tiina Nopolan kirjoittamaan, samannimiseen Tammen kustantamaan lastenromaaniin. Risto Räppääjä -elokuvat ovat aina seuranneet aikaansa ja olleet kautta vuosien vuoden katsotuimpia kotimaisia elokuvia. Lapsiperheiden ikisuosikit Risto Räppääjä ja Nelli Nuudelipää seikkailevatkin tällä kertaa pelimaailmassa.

Risto Räppääjää ja Nelli Nuudelipäätä näyttelevät ensi kertaa Otso Törmälä ja Meri Lahikainen. Elokuvassa ovat tietenkin mukana myös Rauha Räppääjä, Lennart Lindberg ja Pakastaja-Elvi, joita näyttelevät Minka Kuustonen, Ylermi Rajamaa ja Jenni Kokander. Nelli Nuudelipään vanhempia, Pinja ja Pontus Perhosta näyttelevät Jutta Järvinen ja Aku Sipola ja artisti Ville Pyryä Benjamin Willamo.

Risto Räppääjä ja villi kone kuvattiin Helsingissä ja Vantaalla viime kesänä. Sen ovat tuottaneet Rimbo Salomaa, Markus Selin ja Jukka Helle ja sen levittää Nordisk Film. Elokuva on Solar Filmsin ja Ricky Rapper Oy:n yhteistuotantoa.

Maria Sid on ohjannut myös edellisen Risto Räppääjä ja väärä Vincent -elokuvan. Rimbo Salomaa on tuottanut näiden lisäksi myös Risto Räppääjä ja pullistelija -elokuvan sekä sarjan kolme ensimmäistä elokuvaa. Menestyselokuvien tekijäkaartista ovat tässäkin elokuvassa olleet mukana Sinikka Nopola (1953-2021) sekä Tiina Nopola, jotka ovat vastanneet käsikirjoituksesta. Iiro Rantala on säveltänyt sekä score-musiikin että laulut. Laulujen sanat ovat Matias Nopolan käsialaa.

Tekijät
Ohjaus – Maria Sid
Tuottajat – Rimbo Salomaa, Jukka Helle ja Markus Selin
Tuottaja Ricky Rapper Oy –  Tiina Nopola
Tuotantopäällikkö – Anu Ylimaa
Käsikirjoitus – Sinikka Nopola, Tiina Nopola, Emma Nopola ja Rimbo Salomaa
Musiikin sävellys – Iiro Rantala
Musiikkituotanto – Mikko Renfors
Laulujen sanat – Matias Nopola
Koreografi – Saku Mäkelä
Kuvaus – Jari Mutikainen, F.S.C.
Leikkaus – Toni Tikkanen, Joel Olander
Äänisuunnittelu – Olli Pärnänen
Lavastussuunnittelu – Otso Linnalaakso
Pukusuunnittelu – Heli Lindroos
Maskeeraussuunnittelu – Anu Rokkanen

https://www.facebook.com/SolarFilmsInc/
https://www.instagram.com/solarchannel/
www.solarfilms.com
www.nordiskfilm.fi

Top