Elokuvateattereissa 22.3.2019

Luontosinfonia

Luontosinfonia on ylistys Suomen luonnolle. Elokuvassa ainutlaatuinen luontokuvaus sulautuu musiikin harmoniaan. Panu Aaltion musiikki kuljettaa katsojan Suomen luonnon monimuotoisuuteen kaikkina vuodenaikoina. Metsän tarina ja Järven tarina -elokuvien tekijätiimin ja palkitun säveltäjän suurteos esittelee luontokuvauksen helmet teoksessa, joka vie katsojan syvälle luonnon sydämeen. Elokuvan on ohjannut Marko Röhr ja elokuvannut Teemu Liakka.

 

 

Elokuvateattereissa 22.3.2019

Tietoja elokuvasta

Ohjaus: Marko Röhr

Musiikki: Panu Aaltio

Genre: Dokumentti, musiikki

Kesto: 75 min

Tuotantomaa: Suomi

Tuotantovuosi: 2019

Ikäraja

”Kun henkeäsalpaavat maisemat saavat seurakseen mahtavan musiikin, lopputulos on silmiä hivelevä ja mieltä rauhoittava.”

HL / Eeva

”Katsojalle tarjotaan näyttävästi luontoa sekä metsässä, vedessä että ilmassa. Röhrin hallinnassa Liakkan taidokas kuvaus, Lettisen ja Mercerin upea leikkaus sekä Aaltion tunnelmallinen musiikki upeasti Vantaan viihdeorkesterin tulkitsemana tuovat katsojalle todellisen luontosinfonian fiiliset suoraan kaikille tuntoaisteille.”

JLS / smackthejack.net

”Luontosinfonia on häpeilemättömän romanttinen Suomen luonnon esittelemisessä. Se nykii juuri oikeista sydänlangoista ja luo katsojaan ylpeyttä kauniista maisemistamme.”

TA / Itä-Savo

”Luontosinfonia on kaunis ja jopa meditatiivinen kunnianosoitus maamme kauniille luonnolle, jota on syytä varjella.”

HL / Episodi

AA / Seiska

"Sävelmaailmassa toistuvat Aaltion palkituista luontoelokuvasävellyksistä tutut teemat, jotka säveltäjä on sovittanut uudelleen elokuvaa varten. Luonnon monimuotoinen tunteiden kirjo välittyy lopputuloksessa upeasti."

JK / Pohjalainen

''

Elokuvateattereissa 22.3.2019

Top